Съчетайте дървото с други материали

Последна редакция на 23/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 567 пъти

Направете кухнята си наистина уникална, като съчетаете дървото с други естествени материали – камък или ковано желязо. Не само ще имате уютна кухня, но ще ѝ придадете модерен и оригинален вид. Разбира се, че не бива да се прекалява. Един вид дърво в комбинация от ковано желязо или лакирани плотове и елементи в ярък цвят, който да добави акцент, и имате перфектната комбинация, от която всеки ще се впечатли. Съществуват безбой подобни комбинации, които ще внесат в кухнята ви онзи прекрасен вид на помещение, излязло от лъскаво списание.

Ако вече имате идея, ще ви помогнем да я направите реалност. Направете запитване за проект съвсем лесно и напълно безплатно. След което по него ще кандидатстват специалисти в сферата на ремонт на кухня, ще можете да сравните техните предложения и да изберете най-подходящото. Придайте на своята кухня уникална дървена визия.

Свързано:

Идеи за кухня Дървените кухни – топлина и уют за цялото семейство

Представяме ви идеалното решение за малка кухня - светли цветове и изчистени форми. Ако разполагате с малко помещение или кухненски бокс най-добре се спрете на този вариант. Изберете светлото дърво и комбинацията от естествени материали. Така оптически ще създадете усещането за повече пространство и светлина. Тук виждаме идеално съчетание от бели дървени шкафове, в които са вградени всички нужни уреди за домакинството. Пространството е максимално оптимизирано и дизайнът е изключително изчистен, лесен за поддръжка или без излишни елементи. За да се увеличи работното пространство е избран този красив кухненски остров на колела, който може да бъде преместен винаги на удобното за вас място. Плотът на острова е обединен цветово с пода и с мекия пастелен нюанс на жълтото, в който е решен таванът. Пространството около хладилника, което обикновено остава празно и неизползвано е оптимизирано благодарение на красив висок шкаф. За едната стена са използвани плочки, имитиращи камък, а за другата - широки дъски. Тази кухня е прекрасен пример за съчетанието на естествени материали и колко хармонично изглеждат те, когато са комбинирани правилно.