Еклектика и стил

Последна редакция на 28/03/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 177 пъти

Обикновено еклектичният стил се постига трудно, но ефектът е невероятен. Декорирането на дома изисква пълно отдаване и всяка стая трябва да допълва жилището по някакъв начин. За да не прекалявате с елементи и декорации, добавете само по някой малък детайл:

  • Може да избере покривка в кухнята, която да отива на завесите в банята.
  • Килимът в дневната би могъл да бъде същия като този в спалнята.
  • Малките елементи, като еднаква форма или декорация на вазите, саксиите и чашите, винаги са добро решение.

Не мислете, че са нужни големи промени, за постигане на цялостен ефект. Неслучайно се казва, че всичко голямо започва с незначителни на пръв поглед стъпки. Предприемете първата, като пуснете заявка в MaistorPlus, напълно безплатно и без обвързване. Получете различни оферти в рамките на 24 часа и изберете измежду доказаните специалисти, регистрирани в платформата.

Свързано:

Идеи за кухня Еклектичен стил в интериора на кухнята

Съвременните жилища залагат на определен стил, в който да декорират дома. Изборът е различен, а възможностите са безброй. Един от най-предпочитаните е еклектичният, заради смелите комбинации, които предоставя. Освободените съчетания между цветове и форми играе ключова роля. Специално внимание се обръща на кухнята като едно от най-важните помещения в дома. Освен това се държи на удобството и комфорта. Те са лесно постижими с добрите организационни решения. Тук са представени три великолепни кухни. Първата е очарователна и стилна. Заложено е на светлина нюанси, като бялото и сивото са в перфектна симбиоза. Жълтите тонове освежават атмосферата. Рафтовете са отворени и поставени до тавана, за да може да има достатъчно пространство за всички принадлежности. Таванът е фигурален, за да се създаде усещане за пространственост и многопластовост. Липсва врата, за да не отнема от разполагаемото място, а на нейно място има само преградна стена. Втората кухня е във винтидж стил. Осветителното тяло е в еднакъв десен със столовете. Всичко е подбрано така, че да си пасне. Помислено и за всеки детайл. В последното помещение е заложено на простора. Голямото място е добре подредено, а островът заема централната част. Той е предпочитано допълнение за всяка модерна кухня, заради функционалността му.