Обърнете внимание на осветлението

Последна редакция на 18/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 907 пъти

Има един много важен детайл, който не бива да забравяте – осветлението. Обикновено, на фона на цeлия хаос и суетене около декора, същият остава на заден план. Често той се оказва много важен елемент от визията. Лампата може да контрастира на правилните форми или да ги допълва, а защо не и двете? При всички положения ще създаде визуален ефект. Съчетаването на кухня, трапезария и хол е характерен белег на модерния дом, но това означава и повече осветителни тела, които да са на правилните места, така че да бъдат неделима част от интериора. Ако това е спазено, правилната атмосфера вече е създадена! Разположете лампите на подходящо място и разстояние една от друга така, че дори най-тъмният дизайн да бъде достатъчно осветен и изискан.

Ако искате да преобразите и вашата кухня по най-добрия начин, трябва само да пуснете заявка. Тя е напълно безплатна и ви дава възможност да сравните различни цени и оферти от най-добрите специалисти, регистрирани в MaistorPlus.

Свързано:

Идеи за кухня Геометричните форми властват в модерната кухня

Семплата кухня е белег за един подреден и практичен дом. Тук трите помещения са изискани и стилни. Първото изображение ни пренася в светла обстановка. Основният цвят е бялото, а другият тон е зеленият. Използването им е балансирано. Това, което прави впечатление е абсорбаторът. Той е със закръглена форма и е пуснат свободно да виси над плота. Островът пък от своя страна е допрян плътно до масата и създава една естстевена продълженост. Лампите са с различна големина и дължина, но се придължат към избрания интериор. Подът е комбинация от плочки и дъски. При втората снимка любимият нюанс е съчетан с дървото. Естественият материал пасва невероятно на всяка визия. Тук изпъкват столовете. Те носят индустриалната нотка, а полупрозначността ги превръща в атракция. Островът дава възможност за съхраняване на различни принадлежности и прибори в отворените шкафове. Последната кухня изпъква със завършен вид и красив интериор. Избрано е сивото, което придава една неутралност и цялост. Постелен е и килим, за да създаде уют и комфорт. Осветителните тела са четири на брой и са разположени в центъра на тавана. Имат формата на стари купи и изумяват с креативност. Прозорецът обхваща цялата стена, като по този начин естествената светлина навлиза безпроблемно в помещението.