Внесете слънцето в кухнята си, без да изнасяте нищо

Последна редакция на 29/03/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 2 565 пъти

И да си дойдем на думата. Колкото и прекрасна да е идеята да превърнете кухнята си в жълт слънчев рай, вероятно мотивацията ви не е достатъчна, че да направите основен ремонт, да изхвърлите старите мебели, да преустроите всичко. А и не трябва. Най-лесният и икономичен вариант е да си купите залепящо се жълто фолио. С негова помощ шкафовете ви бързо ще придобият напълно нов вид.

Също така евтин вариант е да си купите жълти вази, купи и т.н. А най-сложният начин да преобразите кухнята, без да се налага смяна на мебелировката, е да боядисате една от стените в жълто. Ако нито едно от трите не ви устройва или не сте убедени, че ще се справите, интериорни дизайнери винаги биха могли да ви помогнат. Ще се отзоват веднага щом заявите проекта си, ще можете да сравните предложенията, да разгледате оставените за тях оценки от предишните им клиенти и да направите информиран избор.

Свързано:

Идеи за кухня Идеи за слънчева жълта кухня

Долния ляв ъгъл на колажа виждате ефекта от облепяне на кухненските шкафове с жълто фолио. Изглеждат напълно нови и перфектно направени. Над това изображение е представен случай, при който едната стена е боядисана в жълто. Забележете, че и при двата варианта останалите елементи в помещенията са бели. Затова и резултатите са толкова натурално стоящи. Няма и следа от допълнителна интервенция. Жълтото и бялото вървят перфектно ръка за ръка в кухнята. На средната снимка отново стената е боядисана в жълто. Но тук е избрана по-свободна стена, а не тази зад мивката и повечето шкафове. Това улеснява процеса на боядисване, защото не се налага да се разместват толкова много неща. В допълнение на перваза е поставена саксия с жълти цветя. И тук всичко останало е бяло - идеалният кухненски цвят. Последният десен пример е по-разчупен, оригинален, модерен. И при него е боядисана една от стените, но не цялостно. Останалите цветове са бяло и черно. Присъства и дървеното. Атмосферата в стаята е изключително уютна, весела, позитивна.