Морски нюанси в кухнята

Последна редакция на 29/03/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 2 446 пъти

Пренасянето на лятната свежест през топлия сезон лесно може да бъде постигната, без да се надвишава разполагаемият бюджет и въпреки това интериорът да бъде цялостно преобразен. Аристократичният цвят винаги е бил и ще бъде подходящ за кухнята. Той не само, че е ефирен и топъл, но създава усещане за веселие и оптимизъм. За да не прекаляване с яркостта, може да изберете само няколко акцента, които да промените. Ако това са стените, ще е нужно да се уверите, че сте избрали достатъчно светли тонове, за да не смалят визуално помещението.

Окачете морски пейзажи, фотографии или рисунки и пренесете спомена за неангажиращата любима ваканция целогодишно в дома си. Винаги може да облицовате мебелите, да промените детайлите и да преобразите помещението в зависимост от сезона и желанията. Създайте комфорт като подредите всички принадлежности и уреди на една ръка разстояние, за да си осигурите оптимално удобство. Функционалният сандвич тостер, избран в синята гама, не само ще изпече неустоимо вкусни сандвичи за вас, но и ще се превърне в очарователно интериорно бижу в морската ви кухня. Модерната кулинарна зона не залага на цялостно придържане към стила, така че не се притеснявайте да експериментирате и дори да заложите на по-различни тонове като кафявото.

Свързано:

Идеи за кухня 5 начина за създаване на приветлива и удобна кухня

Сините нюанси са подходящи за всяка стая в дома. Те излъчват увереност, спокойствие и уют. Характеристики, които са силно търсени при избора на правилен нюанс за жилището. Подходящата комбинация, която е интересна и лесно приложима е на синьо и бяло. Семплото стерилно само подсилва морския цвят и го превръща в още по-изразителен и очарователен. На четирите изображения се вижда подобно съчетание, излъчващо стил и комфорт. Присъствието и пропорциите могат да заемат различни форми. Може ярките шарки да се откриват в стените и пода, друг път морското усещане да бъде скрито в шкафове и детайли. Тухлената синя стена внася едновременно свежест и индустриалност. Осветителните тела са висящи и нестандартни. Кухненският плот присъства засилено в това помещение заради функционалността си. Един път би могъл да играе ролята на място за хранене, а друг пък за приготвяне на храна. Геометричните форми са чудесен начин за създаване на индивидуалност на всяка стая. Масата е дървена и симпатична, а наредените столове са различни и грабват вниманието. Лампата е интересна и впечатляваща. Цялата кухня вдъхновява с артистичния си вид и организационните си решения. Закачените рафтове са отворени и на няколко нива, за да могат да събират повече принадлежности, уреди и прибори.