Направете сами част от декора

Последна редакция на 28/03/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 2 048 пъти

Внасянето на индивидуални елементи в интериора на дома превръща помещението, в които ги поставим, в по-лично и уютно. Нашето отражение се предава в стаята, а това променя по нестандартен начин визията. Проектите направи си сам придобиват все по-голяма популярност именно поради тези причини. Лесно изпълнимите идеи, на които вече хвърлили око, предразполагат към креативност и артистичност. След реализирането им може да ги добавите в кухнята. Това е един от начините, чрез които лесно и с минимален бюджет да внесете стилна визия в дома. Преровете килера за старите и непотребни вещи, които събират прах. С малка доза сръчност лесно ще им вдъхнете нов живот, а и ще изпитате истинска наслада от това да допринесете за красивия интериор.

Има ли определени елементи, които бихте поставили в кухнята? Споделете с нас вашите идеи и проекти, а за цялостен ремонт на най-важното помещение в дома се доверете на опитните специалисти, регистрирани в MaistorPlus. Заявете проект и получете различни оферти, които да сравните. Разгледайте профилите на майсторите и изберете най-подходящия.

Свързано:

Идеи за кухня Еклектична кухня в 5 стъпки? Защо не!

Красивият дом е съчетание от индивидуалност, добри организационни решения и избора на правилен стил в интериора. Последното е от значение, тъй като е хубаво да се съобрази формата, размерите и материалите, които ще бъдат използвани. Първата кухня носи традиционното излъчване на уют и комфорт. Масата е изработена от масивно дърво, като основите са стабилни и големи. Провинциалната визия бележи помещението с много очарование и е напълно подходящо за вечери с цялото семейство. Столовете са много винтидж, а поставените над тях осветителни тела само допълват това усещане. Прозорците са големи и допускат навлизането на естествената светлина безпроблемно. Бялото властва от години във всяка стая в дома. В кухнята то носи свежест и простор. Островът е малък и дървен, а непосредствено над него се намира стилна лампа. Таванът е нестандартен и се слива напълно с цялостната визия. Синьото придава морски живот. Откриваме геометричните фигури на най-различни места и на най-различни начини. Осветителните тела са повече от очарователни. Окачени са симетрично в двата края над мивката. Лампата в центъра е златиста и закръглена. Съчетанието между различни нюанси е интересно и очарователно. Шкафовете са наредени един над друг. Те са полуотворени. Летните нотки донасят топъл бриз. Комфортът търсен и постигнат във всяко едно помещение.