Превърнете терасата си в малка и кокетна кухня

Последна редакция на 25/04/2024 от Патриция Симеонова
Източник | Видяно 1 744 пъти

Вашата тераса може да се превърне в малка и красива кухня. Направете я във вашия малък рай за готвене.

  • За да бъде напълно функционална ще ви бъдат необходими – хладилник, печка, абсорбатор.
  • Спрете се на най-важните уреди и възможно най-функционалните шкафове. Безспорно няма да имате огромни варианти за обзавеждане и кухнята ще бъде малка. По-скоро във вид на кухненски бокс. Но пък по този начин ще имате и отделно място за трапезария.
  • Реализацията на тази идея ще ви помогне да освободите място в апартамента.
  • Съобразете се с мястото, което разполагате и преценете кой е най-добрият начин да разположите кухнята – кухненски ъгъл, успоредно или на една стена.

Остъклената тераса има безкрайно много ползи. Освен че ще ви даде допълнително пространство, с нейна помощ ще постигнете и допълнителна изолация на апартамента. В големите градове тази трансформация наистина си заслужава. Ще ви спести шума от трафика, мръсния въздух и огромното количество прах, което всеки ден залива терасата ви. Ако сте решили да предприемете тази крачка, но имате нужда от професионална помощ - обърнете се към доказаните специалисти, регистрирани при нас. По всяко време може да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които може да сравните и да изберете най-подходщата за вас.

Свързано:

Идеи за кухня Интериорни решения - остъклена тераса