Няколко впечатляващи предложения за кухня с червен интериор

Последна редакция на 25/04/2024 от Розалинa Думанова
Източник | Видяно 2 271 пъти

Изборът на цвят е един от основните аспекти на ремонта у дома. Определено, наситено червените нюанси в интериора на кухнята са за предпочитане, ако вкусовете ви за екстравагантни. Обичате ли да експериментирате? Ако е така, не се колебайте да заложите на огнени стени и кухненско обзавеждане.

Бъдете дръзки! Първата крачка може да направите като заявите напълно безплатно своя интериорен проект. Искате ли да освежите кухнята? Изберете най-подходящия изпълнител, който бързо и качествено ще извърши цялата ремонтна дейност. Възползвайте се от богатия набор на висококвалифицирани специалисти, регистрирани в платформата на MaistorPlus.

Свързано:

Идеи за кухня Кухнята – най-важното място у дома! (снимки и видео)

Представяме ви четири невероятни предложения за обзавеждане на кухня, а също и трапезария, като основната тема е огнено червеният цвят. Нека се разходим из различните помещения и детайлно разгледаме малките акценти и елементи от интериора. На снимката горе вляво виждаме просторно помещение с голяма квадратна площ, където по периферията е разположен кухненският гръб и уреди, а в центъра е позициониран средно голям остров, придружен от два бар-стола. Вътрешността му е практично използвана за широки шкафове побиращи изобилие от кухненски принадлежности, а плотът е масивен и в тъмни нюанси. Подът е покрит с плочки с бял цвят и сиви оттенъци, а стените са изцяло в тон. На снимката отдолу ви представяме средноголямо помещение, където в дъното е позиционирано кухненското обзавеждане, а на преден план виждаме част от малка маса, придружена от бели столове. Червеният цвят на кухненското обзавеждане е красиво контрастиращ на фона на снежнобелия под и стената между шкафовете отдолу и тези отгоре. С подобен дизайн е и кухнята представена горе вдясно - помещението е средноголямо, на преден план виждаме малка маса с мраморен дизайн, а кухненският гръб е с Г- образна форма и разположен непосредствено до широкия прозорец в дъното. Малко по-различна е ситуацията при обзавеждането на кухнята, представена долу вдясно - интериорът е изчистен и семпъл, подът е със снежнобял цвят, кухненското обзавеждане е с мек и изчистен от остри ръбове дизайн, а цветът е наситено бордо, съчетано отлично с белите стени и широки прозорци, внасящи изобилие от естествена светлина и слънчеви лъчи в помещението.