Да се погрижим и за свързването на миялната машина в кухнята

Последна редакция на 24/04/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 2 303 пъти

Покупката на нов уред за дома несъмнено е повод за празнуване, но и често е съпроводено с допълнителни разходи за свързване на миялната или пералнята към водопроводната инсталация. Предлагаме ви да разгледате тези примерни цени за ВиК услуги, така че да можете по-прецизно да планирате бюджета си:

  • Свързването на пералня или миялна машина при наличие на изводи за водопровод ще ви струва между 30 и 45 лв.
  • Създаването на извод за свързването им ще оскъпи услугата до около 60-70 лв.
  • Демонтирането на стария бойлер в банята пък изисква да си подготвите около 30-40 лв., докато монтажът на новия бойлер ще ви струва средно 50 лв.
  • Поставянето на проточен бойлер обикновено е малко по-евтино - около 30-40 лв.

Цените за ВиК услугите често не са строго фиксирани, тъй като всеки отделен случай изисква различна степен на намеса от страна на специалиста. Ето защо не е изненадващо, че коректните майстори невинаги могат да дадат точна цена преди да се запознаят подробно с възникналия проблем. Ако ви трябва спешна помощ от професионалист за отстраняване на теч или пък изграждане на нова ВиК инсталация, пуснете безплатна заявка в MaistorPlus още сега! До 24 часа ще получите оферти от доказани ВиК специалисти в областта, които могат да ви предложат ВиК услуги с безкомпромисно качество, при това на достъпни цени!

Свързано:

Идеи за кухня ВиК услуги - цени

Тази просторна кухня ще ви впечатли с функционален дизайн и изключително уютно излъчване. Тя разполага с масивен Г-образен кухненски модул от дърво, който осигурява необходимото пространство за обработка на продукти и съхранение на всички важни кухненски съдове и пособия. Голямото помещение разполага с практична основа от тапети в бяло и бежово, които допълват перфектно визията на горните кухненски шкафове, и светлия гранитогрес на пода. Той от своя страна е една от най-често предпочитаните подови настилки за кухня, тъй като се отличава с невероятна издръжливост, а освен това е и изключително лесен за почистване. Долните кухненски шкафове тук разполагат с практични дървени вратички, които контрастират смело на белия кухненски плот. Белите плотове пък се сливат със светлия кухненски гръб и осигуряват плавен преход между дървените долни шкафове и кремавата горна част от модула. Част от него пък е превърната в удобни отворени рафтове, които наподобяват клетки и позволяват подреждането на красиви сервизи и декорации. Кухнята разполага и с масивен кухненски остров с дървено покритие и гранитен плот. В единия си край островът преминава във функционален бар плот, който е допълнен от няколко страхотни бар стола с метална основа и бели седалки.