Метални и стабилни бар столове

Последна редакция на 23/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 953 пъти

Бар столът съдържа различни функции, които му позволяват да има широко предназначение. На първо място това е регулирането на височината, което създава удобство и комфорт на седящия. Някои от столовете предлагат и опора за краката, което е изключително важен елемент. Има различни цени за бар столовете, вариращи най-вече заради големината и възможността за облягане. В тези случаи:

  • Когато говорим за обикновени бар столове, които не включват подвижност и въртене, най-ниските цени са от 44 лв. Тя включва дървена или пластмасова седалка, а основата е метална.
  • Оскъпяването на продукта се дължи на допълнителните характеристики. Първата е наличието на облегалка. Различните цени за бар столове се повишават и при въртеливост на седалката, а основният материал за изработка е хромът. Така различните цени за бар столове варират от 120 до 160 лв.

Свързано:

Идеи за кухня Бар столове – цени

Свежа обстановка и семпъл дизайн. С тези определения може да се опише приветливата кухня. Това е любимото място в дома, тъй като в него се събира цялото семейство, похапва и отморява. От стаята лъха спокойствие и елегантност. На пръв поглед изглежда като бар, заради модерния подход. Подът е дървен и светъл. От неговия материал е изработен и кухненският плот. Той разделя величествено кухнята на две части. От едната страна са шкафовете и техниката, а от другата са бар столовете. Те са подходящ избор, защото са високи, подвижни и въртящи се. По този начин лесно пасват на маси с нестандартна височина. Изработени са от метал и дърво. Тази комбинация, заедно с изчистения вид, придават класическо излъчване. Мивката е модерна и с нестандартна форма. Точно над нея са разположени осветителни висящи тела. Те чаровно са надвиснали над островчето. Затворените шкафове са заменени от отворени рафтове, които са окачени на стената. Фонът зад тях е от сини плочки. Те са оградени от бели прегради, което ги обособява. Непосредствено над тях има малки лампи, които подпомагат за осветлението на помещението. Кухнята впечатлява с естетика и завидни организационни решения. Топлината и уютът са благодарение на използваните естествени материали.