Преди и след: 7 стаи след впечатляващи трансформации

Последна редакция на 28/03/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 3 984 пъти

Промяната в дома е любима необходимост, която може да превърне всеки в иноватор с изтънчен вкус. Затова е нужно въображение и правилния специалист за консултация. Банята е едно от най-важните помещения в дома и като такова тя трябва да бъде практична и удобна. Разгледайте невероятните трансформации и се заредете с вдъхновяващи предложения за промени. Оказва се, че хитро измислените идеи са най-големият помощник. Благодарение на него, с по-малък от очаквания бюджет, бихте могли да промените изцяло предназначението на помещението.

Ако вече сте избрали коя стая да промени в дома, ще имате нужда от професионална помощ. Не се колебайте да се консултирате със специалистите, които ще ви дадат най-добрите съвети.

Свързано:

Преди и след: 7 стаи след впечатляващи трансформации

Промяната в дома е неизбежна независимо дали става въпрос за козметична промяна или цялостен ремонт. Колажът от снимки представя три различни случая, в които пълната промяна отвежда до неочаквани резултати. На първата от тях големият хол е превърнат в просторна баня. Цялостният интериор се е запазил. На първо място дървеният под е непроменен. Той придава уют и топлина в стаята независимо от нейното предназначение. Камината е премахната и на нейно място е поставена вана с класическа и визия. Тя се слива с интериора около нея. Стените са бели и свежи. Големият прозорец позволява безпроблемното навлизане на естествена светлина- На мястото на затворените шкафове има вградени и отворени рафтове, на които да се разположат тоалетните принадлежности. Второто изображение показва преминаването на тясното пространство в спалня. Тъмните и шарени цветове са заменени от светли нюанси. Леглото пасва идеално в тази част, а дървеното рафтче непосредствено до него внася уют. На последната част от колажа кухнята е превърната в елегантна баня. Тя е декорирана с много стил. Сините стени са отстъпили място на белия цвят. Светлината влиза директно над изисканата вана. Чарът е в кошът за пране, който балансира с небрежно излъчване. Малкото място е перфектно организирано, така че мивката да е на подходящо място.