Малка, но уютна спретната кухня

Последна редакция на 25/04/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 2 297 пъти

Дори във вашия случай подобна трансформация да не е възможна, винаги можете да промените старото неугледно помещение. Не са нужни скъпи инвестиции и безкрайни ремонти. Няколко малки детайла, като шарена покривка, подредени с вкус съдове и аксесоари, лакиране на старите мебели, заменяне на изцапаното перде, ще направят стаята по-привлекателна.

Не чакайте повече, промяната може да започне веднага, с малки или по-големи стъпки. Потърсете услугите на интериорен дизайнер, сравнете офертите на различните фирми и изберете професионална помощ за нововъведенията, с които смятате, че няма да се справите сами. Необходимо е само да пуснете заявка и да се вдъхновите за красивата кухня, която ви очаква.

Свързано:

Идеи за кухня Преди и след: Кухненски интериор, променен до неузнаваемост

Преобразяването на кухнята често изисква много време, усилия и средства. Въпреки това обаче, специалистите откриват все повече успешни начини да вдъхнат нов живот на помещението, при това без да утежняват бюджета на домакинството. Пример за подобно креативно решение откриваме в тази малка кухня, която в началото има силно занемарен вид. Неподдържаният бял шкаф обаче отстъпва място на нов компактен модул, разположен върху една от стените в помещението. Макар да разполага с едва няколко шкафа за съхранение на малки електроуреди и кухненски пособия, кухнята се отличава с умело разпределение на пространството, съобразено с правилото за работния триъгълник. В непосредствена близост до една от най-важните зони в помещението, а именно тази за готвене, откриваме удобна трапезна маса, която замества необходимостта от обособяването на отделна трапезария в дома. Дървената стенна облицовка и подова настилка от своя страна внасят известна доза уют и топлина в помещението, така че то да изглежда по-приветливо и гостоприемно.