Оживяла рисунка с пастели

Последна редакция на 19/04/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 2 072 пъти

Като оживяла рисунка, изпълнена с пастели, е тази кухня, където светлината безпрепятствено се излива от четирите прозореца, разположени във високата част. Скандинавски дух и чистота диктуват основния интериорен почерк.

Създайте най-добрата кухня и във вашата мансарда, като се обърнете към специалистите, регистрирани в нашия сайт. Заявете безплатно проект и още в първото денонощие ще получите атрактивни оферти. Сравнете ги, разгледайте внимателно профилите на кандидатствалите изпълнители или сами избрете от многобройния списък във вашия район. Вие решавате на кого да поверите обзавеждането на дома си, а когато заданието ви бъде изпълнено, можете да споделите своя отзив.

Свързано:

Идеи за кухня 13 атрактивни и функционални кухни за вашата мансарда

Представяме на вашето внимание голяма кухня в скандинавски стил, където белитемебели се съюзяват със сини елементи и естествено дърво, за да създадат една оживяла пастелна рисунка. Тръгваме по пода, за който собствениците са избрали настилка от естествен светъл паркет. Отляво ни очаква голяма бяла мебел с кухненски шкафчета и чекмеджета. върху който са подредени малки вази със зелени растения, които е възможно да са свежи подправки. Отдясно забелязваме част от кухненски остров, който повтаря дизайна на разгледаната преди малко мебел. Той също е с бели шкафчета и чекмеджета, а върху плота му откриваме средно голяма светло синя ваза с тъмно синя рисунка, в която е потопен букет от жълти нарциси. Откъм лявата къса страна на кухненския остров е поставен висок бял бар-стол. Продължаваме напред към отсрещната стена, където на долен и горен ред са подредени кухненски шкафчета с бели вратички. При горните шкафчета виждаме две шкафчета със стъклени вратички и решетъчни бели рамки. Кухненският гръб е направен с плочки в пастелен син цвят и отлично си кореспондира с малък правоъгълен мокет на сини и бели ивици, постлан пред долните шкафчета. Върху горния ред шкафчета намираме две вази в сини цветове, малка керамична саксия с пълзящо бяло цвете, както и два плетени панера. Естествената светлина свободно си проправя път в тази кухня от четири покривни прозорци с дървена дограма и бели ролетни щори, монтирани на високия таван.