Декорирайте с пресни плодове и саксии със свежи подправки

Последна редакция на 19/04/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 1 777 пъти

Освен в основа за невероятно вкусни ястия, някои продукти за готвене могат да се превърнат и във вдъхновение за декориране на модерната кухня. За целта можете да разположите на ключови места в нея малки саксии с пресни подправки, както и да украсите кухненския плот с оригинален буркан, пълен с домашни сладки или бонбони например. Върху масата за хранене пък поставете красива ваза с цветя или фруктиера с плодове. Тези, на пръв поглед дребни детайли, всъщнот ще пренесат природата у дома и ще направят кухнята ви много по-свежа и гостоприемна.

За цялостния ремонт и изграждане на новото кухненско обзавеждане се доверете на опитните специалисти, регистрирани в MaistorPlus! Заявете проект напълно безплатно и сравнете офертите на най-добрите майстори в сферата „Ремонт на кухня“!

Свързано:

Идеи за кухня Бяло, зелено и дърво - великолепната комбинация в кухнята, която ще пренесе природата у дома

Добре дошли в тази фантастична кухня, съчетала свежи зелени нюанси и красиви акценти от дърво! Тя притежава удобна Г-образна форма, като усвоява ъгъла в помещението, предоставяйки достатъчно свободно пространство за лесно преминаване между зоните за готвене и съхранение. Основните материали, използвани за направата на тази зелена кухня, са дърво и ПДЧ плоскости, от които са изградени и основите на кухненския модул. Той от своя страна е решен в тъмните нюанси на кафявото в съчетание със светли зелени вратички, които разчупват иначе изчистената визия на кухнята. Дървеният кухненски плот е смело, но изключително интересно решение, което ще направи кухнята по-уютна и приятна. Въпреки това обаче, е важно да знаете, че този тип кухненски плотове не са достатъчно устойчиви на интензивна влага, поради което не са подходящи за поставяне в зоната около мивката. В този случай дизайнерите решават да прелеят кухненския плот и кухненския гръб, като използват един и същи материал за направата им. По този начин те придават завършеност на дизайна на кухненския модул, подкрепен още от красивите осветителни решения в помещението. В непосредствена близост до кухненския модул е разположен компактен бар плот с дървен плот и здрава метална основа. Именно този елемент замества успешно и зоната за хранене в кухнята.