Разнообразни комбинации от сиво и бяло в кухнята

Последна редакция на 29/03/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 096 пъти

Ако изберете кухня в сиво и бяло, ще си подарите не само чудесен и стилен вид, но и възможност лесно и бързо, без много инвестиции, да променяте интериора. Както вече споменахме – това са неутрални цветове, съответно съчетанието им с всеки друг цвят, който в момента ви допада, се случва с минимални усилия. С лекота можете да внесете красив цветен акцент в кухнята в зависимост от настроението ви. Всеки цвят идеално ще изпъква и ще контрастира на основните и по този начин можете да си създавате разнообразие в ежедневието. Великолепна идея са цветните уреди или текстил. Те са малки детайли, които не променят из основи вида на кухненския кът, но ще освежат атмосферата. 

Създаването на красива и стилна кухня може да стане реалност и за вас, като се доверите на препоръчаните изпълнители, регистрирани в сайта на MaistorPlus. Ако сте решили да преобразите помещението и да му продадете елегантен и завладяващ вид – задайте проект и се свържете с опитни специалисти. Сравнете офертите, които ще получите от тях, проучете репутациите на кандидатите и се спрете на този, който максимално отговаря на очакванията ви. 

Свързано:

Идеи за кухня Да внесем елегантност в дома си с кухня в сиво и бяло!

Тук, специално за вас, сме подбрали една великолепна модерна визия за кухненски бокс в комбинация с трапезария. Този много семпъл и изчистен дизайн е подходящ за малки помещения и идеално би се вписал и в апартамент без това да ограничава удобството или пространството. На красива тъмно сива стена са монтирани големи бели шкафове, който оптимално оползотворяват пространството и увеличават мястото за съхранение на вещи. Уредите са красиво вградени в интериора, а за контраст, освен неутралните цветове е добавен и малък цветен акцент - красиви рафтове в ярко жълто. Те разчупват визята, правят дизайна по-интересен и създават усещането за слънчев лъч в кухнята. Поредата е изграден красив остров, който служи за готвена и работа, а в комбинация с кухненския ъгъл е аранжирана и малка трапезария. С няколко семпли елементи - бели мебели и матово сиви аксесоари е постигнат великолепен и стилен вид, който идеално се вписва в цялостната концепция. Комбинацията от неутрални цветове дава възможност да изберете всеки друг любим ваш цвят, с който да допълните интериора. По този начин може да си осигурите разнообразие без да се притеснявате, че ще сбъркате в цветовата комбинация.