Правило №5 Преценете добре дали сте готови да се лишите от тераса

Последна редакция на 29/03/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 971 пъти

Обмислените решение ще ви спестят съжалението в последствие. Ако обожавате да стоите на терасата, да се радвате на цветята си и да прекарвате всяка свободна минута на нея, то тогава идеята да я затворите и да я трансформирате в кухня никак не е за вас. Когато усвоите терасата ще трябва да бъдете готови на компромиси.

  • Кажете „Сбогом“ на хубавите часове, прекарани на свеж въздух.
  • Забравете да използвате терасата за сушене на дрехи и намерете къде да обособите ново място за простор.
  • Няма да може да развихрите въображението си и да направите страхотен кът за отдих на терасата, защото на нея вече ще упражнявате кулинарните си заложби.
  • Пригответе се за порция съседско недоволство. Бъдете честни със себе си – на вас също няма да ви е приятно прането ви да има аромат на пържени кюфтета. Така че не се сърдете и на леля Данче, че гласно изразява възмущението си от вашето решение.

Изнесената кухня на терасата има както много ползи, така и минуси. Ако обаче нямате друг вариант, то усвояването на терасата е една чудесна алтернатива, която ще ви даде допълнително пространство. И все пак, ако не сте страстни почитатели на терасата си и не я използвате по предназначение, то тогава изобщо не се чудете. Приготвяйте документите и се отправяйте за разрешително. И бъдете готови не всичко да тече по мед и масло. Във всеки един момент може да направите напълно безплатна заявка за проект при нас. Специалистите в ремонта на кухня, които са регистрирани в нашата платформа, ще се отзоват и ще ви дадат конкурентни варианти и решения. Изборът ще бъде във ваши ръце.

Свързано:

Идеи за кухня Правилник за обособяване на кухня на терасата