В стаята на магьосника

Последна редакция на 28/03/2024 от Илиян Ушеров
Източник | Видяно 837 пъти

Без „Хари Потър” няма да се размине, когато искаме да направим тематична стаята на малките фенове. Детството в това пространство ще бъде магия, която ще остави отпечатък в авантюристичната душа завинаги.

  • В леко готически стил, но напълно съобразно интериора, описан от Джоан Роулинг и визуализиран във филма, стаята предоставя възможност за едно съществуване, изпълнено с атмосферата на сюжета и героите.
  • Винаги можете да добавите различни елементи, които да затвърдят усещането, че детето ви живее в Хогуордс. Вашето дете задължително ще придобие усет към разказа и историята, към магичното и приказното.  

Направете стаята на малчуганите в истинско произведение на изкуството, където детето ви ще бъде щастливо и с радост ще прекарва всяка минута. Имате опция да опитате сами да създадете подобни детски кътове, но специалистите по интериорен дизайн, регистрирани в MaistorPlus, са тук именно за подобни амбициозни желания. Направете безплатна заявка за проект още сега. В отговор ще получите няколко оферти за създаване на нов свят в стаята на вашето дете. Сравнете ги, вижте мнения и на предишни клиенти и направете най-правилния за вас избор.

Свързано:

Идеи за детска Стаи за щастливи деца