Тапети, в които ще се влюбите

Последна редакция на 28/03/2024 от Флора Велчева
Източник | Видяно 1 575 пъти

Тапетите са удачен избор за детската стая. Освен това на пазара се предлага богат избор от десени и дизайни, подходящи за всеки стил и тема.

  • Американската дизайнерка Меган Уинтерс създава стая, която успешно съчетава тапет с интересен принт и нюанс с ярки цветове в останалата част от обзавеждането. Въпреки че мебелите не са типични за детска стая, лимоненото жълто и светлозеленото ѝ вдъхват ведрина и я превръщат в стая, на която би се зарадвало всяко дете. 
  • Нетипично съчетание на цветове и тапет използва и Бенджамин Муур (втората снимка). Той избира кремаво жълто за тавана, червени тапети и под на сини и бели ивици. 

Сигурни сме, че ще се справите блестящо с трансформацията на детската стая. Преди всичко не забравяйте, че тя наистина трябва да бъде детска и да отива на характера на детето ви. Ако вдъхновения и идеи не ви липсват, но имате нужда от съдействие при изпълнението, то експертите регистрирани в сайта ни ще ви помогнат за реализацията. Може да пуснете безплатна заявка за проект по всяко време. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за детска 5 необичайни идеи за детски стаи, в които ще се влюбите