Легло на два етажа

Последна редакция на 20/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 3 085 пъти

Чудесно решение за всеки дом. Още повече, ако имате две деца и малка стая, в която с много усилия ще разположите две легла хоризонтално. За да реализирате това обаче, задължително трябва да вземете под внимание каква е височината на стаята. И да бъдете готови за малък детски скандал кой ще бъде на втория етаж. Основното предимство на леглото на два етажа, е че ще ви даде възможността да оползотворите площта по най-добрия начин.  

  • Вариантът със стълба не е от най-добрите. Не липсват красиви, съвременни идеи, които са много удачни за такова легло. Доверете се на професионалист, който ще ви насочи в правилния избор. В повечето случаи, дизайнът на тези кревати се изработва със странични стъпала от дърво, които имитират малко стълбище. Може да използвате и това пространство, като обособите под стъпалата, място за шкафчета. Ще ви свършат чудесна работа за съхраняване на всякакви детски джунджурии.
  • Бъдете внимателни и добре обезопасете мястото. Изберете дизайн с решетка. Така и детето ви ще може спокойно да се върти, а и вие ще може да спите по-спокойно, без да мислите постоянно дали някой няма да падне.
  • Ако все пак идеята ви се струва малко рискована и опасна, винаги може на втория етаж да направите малък детски кът за игри. Може и да го отредите за гардероб, където да съхранявате дрехите. Вариантите са много, стига да имате възможността да ги реализирате.
  • Основният недостатък на този вариант, е че по всяка вероятност ще трябва да бъде изработен по поръчка. Това от своя страна ще оскъпи леглото. Може да имате късмет и да намерите готов модел. Но по-голям е шансът да се наложи да търсите мебелист, който да изработи желанието ви по индивидуален проект.

Вижте още: Детски легла – цени

Свързано:

Идеи за детска Оптимални решения за детска стая