Креативна детска стая, подходяща за малки и пораснали деца

Последна редакция на 29/03/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 1 574 пъти

Детската стая ни оставя зашеметени от изкусната интериорна концепция, внимателно подбрани детайли и тяхното преливане в един великолепен, стилен и закачлив дизайн, изключително подходящ както за малки, така и за пораснали деца. Леглото е голямо, а над него виждаме конструкция във формата на къщичка, във височината на която са закачени кръгли лампички. Сложено е малко килимче със семпли рисунки, както и минималистична нощна лампа с метална основа и бял абажур. По стените присъстват декоративни рисунки на лисички - едната от които си почива край леглото, а другата сякаш се изкачва по секцията с книги и учебници. В този край на стаята виждаме и къщичка за игра на два етажа, до втория от тях се стига по висяща стълба. 

Ако и вие имате нужда от модификации у дома или идеи за стартирането на проект за новото ви жилище - потърсете специалисти по интериорен дизайнПуснете заявка за изпълнение на проект и разгледайте получените оферти, както и профилите на кандидатите, за да изберете сами с кого от тях да работите.

Свързано:

Идеи за детска Семейно жилище с модерен интериор в скандинавски стил

Детската стая ни оставя зашеметени от изкусната интериорна концепция, внимателно подбрани детайли и тяхното преливане в един великолепен, стилен и закачлив дизайн, изключително подходящ както за малки, така и за пораснали деца. Тук основите са семпли и светли - светъл паркет по пода и бели стени, като всичко това е съчетано с разнообразие от дървени елементи. Около леглото виждаме забавна конструкция, изградена от дървени летви под формата на къщичка, на “покрива” на която има закачени топки светлинки в различни цветове. Самото легло е покрито с черно шалте и отрупано с възглавници, а непросредствено до тях виждаме небрежно захвърлена завивка и положено с отворени листи четиво. До него е поставена лампа интересна основа, съчетаваща метал с дърво и бял абажур, която вероятно служи и за нощна такава. Килимът е малък, в сиви цветове с тъмно изрисувани пътеки с животни. По стените ще забележим присъствието на опашати приятелчета - лисички, които насищат стаята с необходимия за нея детски закачлив дух. Отсреща ще забележим и друга черга. Поставена точно пред голямата секция с учебници, книги и чекмеджета, в ъгъла на която е поставено и свежо зелено растение. Виждаме и нишичка, оформяща нещо като първи етаж на къщичка за игра, до втория етаж на която се достига чрез висящата автентична стълба.