А в тази стая за заспиване се броят зебри

Последна редакция на 24/04/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 844 пъти

Чували сте за прословутата техника за заспиване, при която се броят овце. Все още не сме срещнали някого, който да потвърди ефективността ѝ. В тази детска стая обаче, където изобилства кафявият цвят, явно разчитат на зебрите, за да потънат в блажен сън. Същевременно оранжевите акценти не липсват и тук, представени от малкия диван с възглавници отляво.

А как ще внедрите оранжевия цвят в дизайна на детската стая на своето малко съкровище, решавате вие. За максимално добър ефект се допитайте до професионалните дизайнери, регистрирани в MaistorPlus. Заявете своя проект още сега, напълно безплатно и без обвързване. В съвсем кратки срокове ще получите атрактивни ценови оферти от изпълнители близо до вас, които можете да сравните и да изберете тази, която най-много се доближава до вашите изисквания и бюджет.

Свързано:

Идеи за детска 7 оранжеви детски стаи, които отварят път към радостта

Смело решение е основната гама в детската стая да бъде изпълнена в кафяво. Когато е умело използван, този цвят може да създаде много приятно внушение с директен намек за шоколад, така любим на повечето деца. В разглежданото тук помещение подът е тъмнокафяв на бели преплитащи се една в друга линии, които образуват квадрати. Стените също са кафяви, а през тях "препускат" малки и големи зебри. В близкия ляв ъгъл виждаме малък оранжев диван със сиви и оранжеви възглавници на бели точки, поставени върху него. Пред дивана откриваме тъмносиво детско автомобилче в ретро стил. Вляво от последното вниманието ни хваща малък стилен бял шкаф с четири чекмеджета, разположени две по две. На плота на шкафа има коркова ваза с оранжеви цветя, лампа с корков лампион и следно голямо правоъгълно огледало със златиста рамка. При стената отдясно, точно под прозореца, е поставено детско легълце с тъмнокафяви перила. В близкия десен ъгъл забелязваме мек сив люлеещ се стол, който е изработен с метални рамки в сребрист цвят. Пред стола е разположена красиво изработена кожена кафява кръгла табуретка. Между люлеещият се стол и детската кошарка виждаме светла дървена масичка с шестоъгълна форма, върху която са поставени дървен слон и бяла саксия със зелено растение. Тъмнокафяв лампион се извисява над нея. Прозорецът над леглото е частично закрит от червена платнена щора.