7 оранжеви детски стаи, които отварят път към радостта

Последна редакция на 29/03/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 755 пъти

Радостта е емоция, в която всяко здраво дете следва да пребивава през по-голяма част от времето си. Не че тя е забранена за възрастните, но ние често сме твърде заети да си измисляме несъществуващи причини за тревога. Изобретателността ни в това отношение е завидна. Вместо това можем да насочим творчеството си по-конструктивно или поне да помогнем на децата си да го направят. Един от начините това да се случи е чрез внедряването на подходящи цветове в интериора на детската стая. В следващите редове ще ви представим 7 оранжеви детски стаи, в които топлият цвят отваря широко врати за позитивни емоции и градивна енергия. Ако смятате, че е добре дошъл и във вашия дом, поканете го с помощта на доказаните специалисти в нашия сайт.

В първата детска стая, която ви представяме на снимката горе, оранжевите акценти са си поделили част от мебелите и стените. Там съжителстват заедно със светли вариации на синьо и зелено, за да създадат заедно приказен свят с полъх на безгрижие за малкото човече. Избраният дървен под осигурява високите нива на уют в помещението.

Свързано:

Идеи за детска 7 оранжеви детски стаи, които отварят път към радостта

Веселото настроение е препоръчителен щрих в интериора на кътчето на малкото човече. Тек представяме на вашето внимание средно голяма детска стая в съвременен стил, в която акцентът е върху оранжевия цвят. Той е умело съчетан с нежни сини и зелени елементи и по този начин създава видимо позитивна атмосфера. Собственици и дизайнери за избрали подът на помещението да бъде с настилка от естествен дървен паркет, върху който е положено лаково покритие. В следата на детската е разположено бебешко легълце с оранжеви табла отпред и отзад и бели перила. При дългата част, под перилата, виждаме отделение, в което се съхраняват пеленки и допълнителни одеялца. До дясната стена забелязваме висок двукрил гардероб. Най-отдолу той има оранжево чекмедже с две кръгли сини дръжки. Върху вратите на гардероба е нарисувана зелена полянка, на която е поседнало лъвче, на известно разстояние от рисувано дърво, а над тях се вижда синьо небе. Лъвче виждаме и върху таблата на детската кошарка. До стената вляво, която наполовина е боядисана оранжева, е поставена средно голяма секция с едно оранжево и едно синьо чекмедже отдясно и нарисувана с поляна и небе вратичка на шкаф отляво. Върху секцията има плюшена играчка тигър, а над нея, на бялата вече стена е монтиран открит рафт. Близо до него виждаме цветни рисунки в рамки.