Подаръци за самото бебе

Последна редакция на 29/03/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 196 пъти

Ако все пак имате желание да вземете нещо за самото бебе, преценете възрастта му и изберете подарък, който ще е подходящ поне за следващите няколко месеца. Представяме ви няколко идеи: 

  • Музикални въртележки за легло. Те са чудесни за новородени – развиват слуха, зрението и са полезни при заспиване. 
  • Активна гимнастика. Идеална за деца на няколко месеца – тя спомага двигателната дейност и е в помощ, когато малчуганът вече има нужда да се занимава с нещо. Подберете я цветна, красива и интересна, така че да се стимулира детето да я разглежда, пипа и да се опитва да се обръща.
  • Обиколници за кошарка. Те ще предпазят нежната главичка на малкото човече от евентуални удари и наранявания.
  • Меко чувалче за спане. Ще осигури спокоен сън и сладки сънища, без опасност от отвиване.
  • Ергономична раница или слинг. Отличен избор за подарък, който ще се използва още по-дълго. Удобни при разходки или у дома, когато детето трябва да бъде гушкано и носено, а родителите имат нужда от свободна ръка. 

Вижте още: Бебешки легла - цени

Свързано:

Идеи за детска Перфектните подаръци за здраво бебе и щастливи родители

Представяме ви тази чудесна идея за бебешка стая в синьо. Освен като обзавеждане за отделно помещение, този дизайн може да бъде и част от друга стая, тъй като е много функционален и не заема много пространство. Стените са боядисани в бебешко синьо, за да пасват на останалото обзавеждане. Подът е от светло дърво, удобно за почистване и е покрит с мек килим, които да направи комфортни игрите на малчугана. Мебелите са подбрани в бяло - изчистено и много практично решение, което позволява избора на аксесоари в други цветове. Леглото е от масивно дърво - стабилно и комфортно, отвътре е поставен обиколник, който да предпазва бебето от удари. Над креватчето е закачена музикална играчка, която да го развлича и да развива усещането за цвят, форми, както и слуха. За дрешките на мъника е подбран красив висок шкаф, който е допълнен от текстилна торба за мръсните дрехи. Също така другите аксесоари в стаята включват малък детски фотьойл, маса за повиване, както и шарени рамки за снимки, които да запазят спомените на семейството. Като цяло дизайнът е много свеж, стилен, можете да почерпите идеи и лесно да ги приложите и в собственото си жилище, за да расте и вашия малчуган в красива детска стая.