Не подценявайте ролята на осветлението

Последна редакция на 16/07/2020 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 335 пъти

Важно е във всяко от зонираните места да има достатъчно ниво на осветление и естествената светлина да се разпределя равномерно в цялата стая. За целта трябва да се използват различни осветителни тела. И още нещо: децата на тази възраст все още се страхуват от тъмното и по тази причина трябва да се помисли за лампа, която е с ниска мощност и може да се остави да свети през нощта.

При подреждането на детска стая за първокласник трябва да се обърне специално внимание на нейната безопасност. По-добре е да се опитате да избягвате мебели с остри ъгли. Когато избирате осветителни устройства, дайте предпочитание на модели, които не се чупят лесно. Използвайте римски или ролетни щори за оригинални дизайн на прозорците. 

За още по-умелото проектиране на ученическата детска стая е препоръчително да се доверите на професионални вътрешни дизайнери, с каквито можете да се свържете сред регистрираните изпълнители в MaistorPlus. Заявете проект напълно безплатно, сравнете оферти, вижте отзиви от предходни клиенти и вземете оптимално решение. 

Свързано:

Идеи за детска Детска стая за първокласник – това не е шега