Декорация и аксесоари

Последна редакция на 25/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 153 пъти

Декорирането на празнична трапеза е лесно, защото тематиката е свързана със съответния празник, но когато искате да украсите масата без повод ви трябва вдъхновение. Него можете да почерпите от сезона, от моментното си настроение, от цвят, който в момента харесвате или да разгледате някои от нашите предложения. Има няколко много класически елемента, които можете да прилагате всеки път и да създавате чудесна атмосфера. Изберете например свещникът WMF Tavola. Неговата семпла и изчистена визия ще придаде изтънчен вид на трапезата ви и ще внесе доза роматика във вечерта. Друг вариант е по-интересният и нестандартен black+blum Loop Finger, който ще разчупи визията и ще провокира въображението ви. Друг прекрасен вариант е вазата със свежи цветя като тази на Philippi Orb или дори комбинацията от няколко по размер и вид вази. Не пропускайте и аксесоарите като тапи за вино, качествен тирбушон и красива ледарка, които ще ви улеснят и ще запазят виното или шампанското ви свежо. Можете да допълните дома си с красива поставка за вина и да подбирате по едно за всяка специална вечер, която решите да направите. 

Създавайте празници в ежедневието и внесете разнообразие в делника. Ако имате нужда от вдъхновение за това какво да сготвите – сайтът на Бон Апети е на ваше разположение, а ако смятате, че домът ви се нуждае не от декорация, а от освежаване и ремонт – задайте проект, по който майстоите на платформата да създадат дома на мечтите ви, в който всеки ден ще е празник.

Свързано:

Идеи за градина Елагантна трапеза за всеки ден

Елегантната и семпла декорация е ключов елемент за всяка трапеза, можете да изберете определен стил или да съчетаете различни, за да постигнете желания резултат. Тук сме ви подготвили една изключително красива и елегантна маса, подходяща както за празник, така и за ежедневието. Цялата концепция е изградена около рустик стила и усещането за градинско парти, много свежа, красива и с естествени материали и ръчно изработени декорации. Върху маса от масивно дърво е поставен семпъл тишлайфейр, който наподобява зебло. Сервизът е много семпъл, бял, без излишни декорации. Върху тях елегантно са поставени текстилни салфетки, завързани с канап и дерокирани с естествени светя - семпла и елегантна идея, която всеки може да осъществи дори с подръчни материали. Приборите са също изчистени и много елегантни от красива неръждаема стомана. Чашите са в сходен стил, също максимално семпли. Интересна е декорацията на масата, носи усещането за ръчна изработка, свежест и пролетно настроение. Ипозлвани са подръчнинатериали - буркани и бутилки, които са боядисани в бяла боя и декорирани с живи полски цветя. Единственият светен акцент е ярко жълт слънчоглед, който чудесно се вписва в цялостния вид на дизайна - романтичен, чувствен и младежки, подходящ за различни поводи и изключително лесен за постигане.