Попитайте родителите от какво имат нужда

Последна редакция на 25/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 112 пъти

Избирането на подарък за бебе не е лесна задача. Затова, ако нямате много опит, най-добре се консултирайте с майката и бащата от какво имат нужда, или с друг човек, който да ви даде съвет. Това ще спести дублирането на вещи или пазаруването на ненужни неща. Бъдете краеативни и мислете в перспектива, за да изберете най-доброто, което ще зарадва детето и ще бъде полезно за неговите родители.

Ако пък щастливото събитие е напът или вече се е случило и във вашия дом, заради което последният има нужда от интериорно преобразяване, можете да разчитате на специалистите, регистрирани в MaistorPlus. Направете безплатна заявка, бързо и лесно, и скоро ще имате атрактивни оферти, измежду които да изберете най-удачната за вас. Наемате само тогава, когато сте сигурни, че сте открили точния за вас изпълнител. А след реализиране на зададения от вас проект, можете да споделите впечатленията си в платформата. 

Свързано:

Идеи за детска Перфектните подаръци за здраво бебе и щастливи родители

Този великолепен и много семпъл детски кът може да стане чудесно допълнение към основната спалня в жилището. Неговото изграждане е изключително лесно , а ефектът е много красив и практичен. Избрано е семпло легло в бяло и черно, без допълнителни шкафове или механизми. От вътрешната му страна са поставени обиколници, за да се предпази бебето от нараняване, докато се движи на сън, Те са избрани в красиви ярки цветове, които са стимулират зрението му. Над леглото е закачена музикална вътерележка, която да го занимава и да е от помощ при успокояването или приспиването му. До леглото е поставена висока лампа, с достатъчно силна светлина, която да е едновременно мека и да създава комфорт. До леглото е поставен чудесен фотьойл в комбинация с табуретка в бежово на точки - практично и красиво решение, което ще има много приложение. За декорацията на стаята е заложено на ярките цветове и едрите мотиви. Долната част на стената е облицована с розово-бежова имитация на дърво, а върху стената е залепен красив стикер под формата на пролетно нацъфтяло дърво в розово, зелено и бяло. Всички цветове чудесно се съчетават в един великолепен цветен детски ъгъл.