Съобразете подаръка с възрастта на детето

Последна редакция на 20/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 089 пъти

Когато избирате подарък за бебе или малко дете, е хубаво същият да бъде съобразен с възрастта му. Малките юнаци и принцеси растат наистина бързо и родителите им ще ви бъдат благодарни, ако ги зарадвате с нещо, което ще е реално използваемо поне за няколко месеца напред:

  • Бебефон. Подходящ подарък, в зависимост от размерите на жилището и разположението му. Той е практичен и осигурява спокойствие на родителите, докато бебето спи или те са в друга стая. Добре е да избирате бебефони с по-голям обхват, и възможност и двете устройства да работят на батерии.
  • Електронна бебешка везна. Всеки загрижен родител иска да знае дали детето му се развива добре и наддава нужните килограми, затова тя е чудесна идея за подарък. Много е прецизна и специално пригодена така, че да следи теглото на детето. 
  • Дигитален термометър под формата на биберон. Може да го изберете в комбинация със споменатата вече електронна везна. Измерването на температурата невинаги е лесна задача, а благодарение на него ще става неусетно и бързо.
  • Овлажнител за въздух. Също е добра идея, особено за студените месеци, когато заради отоплението въздухът е по-сух и може да предизвика алергии.

Свързано:

Идеи за детска Перфектните подаръци за здраво бебе и щастливи родители

Съобразете се не само с възрастта, но и с броя на децата. Има съществен разлика дали купувате подарък за едно дете или за близнаци. Консултирайте се с родителите дали предпочитат еднакви или подобни подаръци и винаги мислете в двоен мащаб. Тук сме ви приготвили един великолепен пример за стая за две малки принцеси - пример чудесен дизайн и елегантна визия. Стените са разделени на геометрични форми и боядисани в красиви пастелни цветове, подът е покрит с мек килим в тъмно сиво, а върху него е поставена красива бяла постелка за игра. Двете креватчета за поставени до стената на достатъчно голямо разстояние едно от друго. Те са семпли, бели и идеално се вписват в цялостната концепция. На удобно място е поставена и маса за повиване в същия стил, а по пода са наредени меки и удобни табуретки от плюш. За декорация за подабрани две големи пеперуди, висящ на стената гирлянд от звезди, както и две наподобяващи каляски детски колички за кукли - розова и бяла, изработени от дърво в последствие те могат да служат както за игра, така и като проходилки. За още по-завършен вид над всяко легло е поставен постер с цветна картинка в рамка, с на стената са монтирани рафтове за книги и игри.