Създайте специален бебешки кът

Последна редакция на 20/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 097 пъти

Раждането на нов член за семейството е повод за много радост и усмивки. Това е и прекрасен момент за промяна на интериора на жилището, за да има къде да се настани малкото човече. Както и време, в което да помечтаете в каква среда желаете да расте вашето дете. Ако вече имате изградена представа как точно искате да изглежда неговата стая, как да бъде декорирана, заявете проект безплатно и оставете на някой сръчен майстор да свърши тежката работа вместо вас. 

Що се отнася до подаръците, които да поднесете за новото попълнение в семейството, има много неща, които можете да купите за себе си или за един бъдещ родител. Те улесняват грижите около бебето, пестят време или са важни за здравето на детето. Тук сме ви подготвили много полезни и практични идеи, от които да се възползвате. 

Свързано:

Идеи за детска Перфектните подаръци за здраво бебе и щастливи родители

Без значение дали разполагате с отделна стая за бебето или ще създадете негов кът във вашата спалня, всяко малко човече има нужда от свое място в къщата. Оформете го красиво и приветливо, подберете нежни цветове и меки форми, създайте уют и комфорт на мъничето още от първите му дни. За да ви вдъхновим сме подбрали този дизайн на детска стая, който лесно може да се внедри и в основна спалня. Стилът е изчистен и практичен, мебелите са удобни и функционални, а цялостният вид е на излязла от детска книжка приказна стая. Кошарката е подбрана в бяло, дървена и с решетки, съвсем семпъл дизайн, с възможност да се свали матрака на по-ниско ниво, когато това е вече е нужно. Над нея е поставен великолепен балдахин, който да предпази детето от досадни насекоми и да изолира част от светлината. До леглото е поставен удобен стол, който ще служи при хранене, приспиване или игра с бебето. За да се подредят играчките са използвани най-обикновени щайги, боядисани в бяло - много красиво и едновременно лесно и евтино решение, начин сами с подръчни материали да си изградите етажерка. Подбрани са, разбира се и красиви декорации - плюшени играчки, меки буквички, които са закачени на леглото, красив цветен постер, както и лампички, които да служат като дежурна светлина нощем.