За интериора на стаята

Последна редакция на 28/03/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 459 пъти

Всеки тийнейджър, който има собствена стая, иска тя да отразява по някакъв начин неговата личност. Чрез интериора той изразява интересите и разбиранията си за света. Често те остават непонятни за околните, но е важно поне да се опитаме да приемем тези първи опити за утвърждаване на лично пространство и създаване на собствена среда.

  • Една от интересните идеи, на които попаднахме ние, когато става дума за интериор на младежка стая, са емоджи възглавниците – безкрайни като разновидности те изразяват разнообразни емоции. Проявете чувство за хумор и изберете това, което смятате, че най-много ще пасне на стаята на вашия тийнейжър.
  • Друга интересна идея е скреч карта на света или България – едновременно образователна и стимулираща мечти за пътешествия и опознаване на света.
  • Друг практичен подарък е възглавницата със стойка за лаптоп. Тя дава възможност на човек да държи лаптопа в скута си или на друга неравна повърхност без той да се загрява или да има опасност да падне.
  • Голямото огледало и стойката за бижута, придружени с преса за коса, биха зарадвали суетна девойка, докато удобният фотьойл и нова конзола за игри ще се харесат на повечето момчета.

Бъдете креативни и се замислете дали всъщност вашият тинейджър не е казал какво иска, но без вие да го разберете. За какво говори най-често, какви теми го вълнуват и какви са важните събития в живота му? По този начин не само ще изберете чудесен подарък, но ще успеете да разберете по-добре младия човек, който тепърва търси своите интереси и изгражда вкуса си. Стимулирайте го с предложение да създаде собствен дизайн на стаята си или се обърнете към специалист, който да помогне с това. Заявете проект и разгледайте идеите на професионалистите.

Екипът на MaistorPlus ви желае щастливи и светли празници!

Свързано:

Идеи за детска Как да изненадаме трудния тийнейджър за Коледа?

Представяме ви този великолепен дизайн за стая за млада девойка - свеж, модерен и стилен, вдъхновяващ за креативни занимания, учене и забавление. Основният цвят в стаята е синьо - тюркоазено. Него можем да забележите както в боята на стените, така и в малките елементи като възглавници и покривката на леглото. Цялата стая е много интересно разположена и обзаведена. Обособени са реално две части - една, в която е разположено леглото - светла и просторна, с много естествена светлина. Обзавеждането на този кът е семпло, но но много функционално - удобно високо легло с мека рамка, която е удобна при четене или почивка, две нощни шкафчета с достатъчно място за лични вещи, красива нощна лампа и елегантна висяща, които осигуряват достатъчно светлина. Всичко това е обединено от мек килим в тъмен цвят. Това помещение е отделено от нежна завеса, която създава усещането за уют и лично пространство. Втората част от помещението е прекрасна за посрещане на гости и събиране с приятели. В нея има прекрасен диван в бледо синьо, удобна табуретка и мечтата на всяко момиче - собствена люлка в стаята. Тя е въжена с дървена седалка и красиво декорирана с меки възглавници.