Подарък за дома

Последна редакция на 24/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 129 пъти

Празниците са моментът, в който украсяваме дома или купуваме нещо, с което да допълним интериора, затова този тип подаръци са подходящи и ще зарадват всяка майка, която поддържа дома си и обича да внася уют и елегантност.

  • Люлеещ се стол. Великолепно допълненение към дома и прекрасен подарък. Тези столове вече се предлагат в най-различни дизайни и цветове – модерни и изчистени или с ретро нотка. Изберете такъв, който ще се впише в интериора и подарете комфорт и възможност за така нужната почивка.
  • Ароматни свещи с релаксиращо действие. От векове се знае, че миризмите силно влияят на човешкия организъм – изберете за подарък ароматна и красива свещ, която ще внесе романтична и отпускаща атмосфера или ще изпълни дома с празничен дух.

Свързано:

Идеи за детска Най-добрият подарък за всяка майка

Представяме ви една великолепна детска стая, която съчетава в себе си няколко стила - едновременно модерна и стилна, с дизайн, напомнящ селска къща и ръчно изработена декорация. Тази комбинация е постигната и идеално балансирана заради умелия избор на цветове, материали и елементи. Стените и тавана са в много актуалната комбинация от бяло и глухо синьо, което прекрасно се съчетава с тъмния под. Всички мебели са решени също в бяло и са от масивно дърво. бебешкото креватче е изчистено и практично, с голямо чекмедже за прибиране на вещи. За удобство е подбран елегантен люлеещ се стол, който допълва интериора и прибавя ретро мотив. Столът е елегантна комбинация от бяло и синьо и е изключително практичен за успокояване или хранене на бебето. Много оригинална е декорацията на стаята - ръчно израбоерени от дърво звезди и красива стълба в съчетание от плетени кошове. Цялостното усещане е за стълба към звездите, сякаш помещението се рее в облаците. За допълнително удобство са добавени още няколко елемента - красива лампа с мека светлина, израобена то ковано желязо и хартия, както и мек килим, поставен точно под люлеещия се стол, за да създава допълнителен комфорт и топлина.