Леглото-къща е напълно готово!

Последна редакция на 20/04/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 1 925 пъти

Леглото, заедно с къщичката към него, са вече готови. Както споделихме в началото на настоящата публикация, проектът е завършен за удивително бързото време от един уикенд. Но, както знаем, в един дом нищо никога не е окончателно и във всеки момент може да се добави интригуващ щрих. По същия начин е и с разглеждания тук проект на потребителя bager от “Направи сам”, който описва продължението на историята така:

“След това имаше лакиране и доукрасяване разбира се, но вече мина година и половина, откакто я направих и още добавяме по някой детайл тук и там. Ама то това му е и готиното - малки хрумвания, с голям ефект. Така се появи коминчето, фенера на терасата, саксиите под прозорчетата, "чушките, чесъна и царевицата" под стрехата и още…”

Свързано:

Идеи за детска Вдъхновяващ български проект побира цяла къщичка с дърво в детската стая

На снимката, която представяме а вашето мнимание тук, виждаме част от детска стая, при която фокусът пада върху безспорно интригуващия модул, обединяващ детско легло и дървена къщичка за игра над него. Леглото можем да видим долу вляво, където момченце и момиченце са седнали и с интерес разглеждат нещо на бял таблет. Вдясно от тях можем да видим дървена стълба с четири стъпала. Ако се изкачим по тях, ще стигнем до горното ниво от разглежданата тук конструкция. Там е дървената къщичка, която е изградена със стени от дървена ламперия. Както можем да се убедим и сами, използваното дърво е добре лакирано и е придобило мек и създаващ усещане за уют нюанс. Фасадата на дървената къщичка е украсена с декоративни червени люти чушки, връзка чесън, царевични кочани. Виждаме и саксия със зелено растение, за което ни е трудно да преценим дали е естествено или изкуствено. Плътно вляво, до леглото-къща, е поставен тесен и висок дървен гардероб. На стената отляво се вижда широк двукрил прозорец, а в ляво от него забелязваме част от дигитално пиано. Пред пианото, на пода на стаята, можем да видим голям цветен глобус, който се е настанил върху синьо килимче в компанията на още едно момче.