Детските легла днес се отличават с нестандартен дизайн

Последна редакция на 29/03/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 3 179 пъти

Днес на пазара ще откриете и наистина впечатляващи варианти за детски легла, които приемат формата на кораби или модерни автомобили. Децата обикновено се влюбват от пръв поглед в тези страхотни дизайнерски легла, които не отстъпват по функционалност на стандартните конструкции от този тип. Дори напротив – много детски легла под формата на автомобили имат специална звукова система и вградено LED осветление, което превръща свободното време след училище или детска градина в истинско приключение!

  • Единичното детско легло под формата на автомобил обаче ще ви струва много повече от класическите варианти, като цените му варират между 389 и 1500 лв.
  • В цените не са включени матраци. Имайте предвид, че поради нестандартната си форма тези легла често изискват поставянето на специални по-заоблени матраци, което от своя страна ще оскъпи и вашата инвестиция.
  • От друга страна обаче за тези легла често получавате гаранция от производител между 2 и 5 години, което ви дава известно спокойствие на фона на по-голямата себестойност на леглото.

Цените на детските легла трудно биха могли да бъдат обхванати категорично в един ценови съветник, най-вече заради огромното разнообразие на пазара откъм размери, материал, възможности и дизайн. Въпреки това, този материал със сигурност ще ви ориентира към оптимално удачния избор на детско легло, съобразен с вашите предпочитания и бюджет. Ако пък сте решили да заложите на детско обзавеждане по поръчка, пуснете заявка в MaistorPlus напълно безплатно и очаквайте оферти от препоръчани майстори до 24 часа!

Свързано:

Идеи за детска Детски легла – цени

Все по-модерни и функционални, тематичните детски стаи грабват симпатиите на хлапетата със своят фантастичен дизайн. За да не изглежда стаята твърде малка и схлупена, майсторите препоръчват да заложите на семпли нюанси за стените и пода. Успешен пример за подобно решение откриваме в тази практична детска, която разполага със стени в сиво и оранжево, и практичен светъл ламинат на пода. От гледна точка на обзавеждането, забелязваме, че всички елементи в детската стая, като леглото, бюрото и гардероба са подчинени на една и съща тематика, като олицетворяват любовта на малкия герой у дома към автомобилите. За целта родителите поставят в детската удобно легло под формата на спортен автомобил, което, в комбинация с останалите мебели и декорации, създава усещането, че се намираме на истинско състезание. Червеният цвят на обзавеждането е компенсиран от светлият под и изчистените стени, като специалистите препоръчват да избягвате този нюанс, тъй като той често е твърде натрапчив за детската стая.