Двойно детско легло, скрито в една функционална конструкция

Последна редакция на 28/03/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 3 115 пъти

Детските легла тип “сандвич” са все по-популярни днес, когато домакинствата търсят лесен начин да създадат оптимално функционална детска стая. За целта те все по-често залагат на детско обзавеждане, което има изненадващи „скрити“ възможности за съхранение или пък притежава включено допълнително легло. Детските легла тип сандвич позволяват под основния матрак да бъде включено друго легло, което се издърпва, подобно на чекмедже. Цените за тези детски легла са в следния диапазон:

  • Детско легло тип сандвич без матрак обикновено струва между 250 и 319 лв.
  • Същото легло, но включена ракла и матрак пък може да достигне цена от 469 лв, в зависимост от избрания материал и най-вече вида на матрака.

Свързано:

Идеи за детска Детски легла – цени

Тази тематична детска стая е истински рай за всеки малък почитател на бейзбола. И макар този спорт да не е особено разпространен в България, то тази стая може да ви даде идея за това как да изградите друг тип тематично помещение за детето. Тя разполага с неутрална основа от бежови стени и под, така че зеленото обзавеждане да изпъква. То от своя страна е представено от удобно детско легло, секция и бюро, така че хлапето да разполага както с кътче за игра, така и с местенце за учене в своята спалня. Безспорно най-функционалният елемент от обзавеждането е леглото, което дава възможност за издърпване на допълнителен матрак отдолу. Така на практика в една конструкция са поместени две удобни легла, което се явява едно наистина практично решение за семействата с по две или повече деца. Зоната за учене тук е разположена в нишата на помещението, така че детето да не се разсейва, гледайки през прозореца. Освен с практично бюро, тя разполага и с рафтове за поставянето на книги и играчки.