Комплект от две ъглови детски легла спестява място в помещението

Последна редакция на 29/03/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 3 120 пъти

Детските ъглови легла често вървят в комплект, който позволява този тип мебели да заемат минимално място в помещението, без това да влияе върху тяхната функционалност. Подобно на единичните детски легла, тези също най-често са изработени от ПДЧ, като варират значително откъм предлагани цветови комбинации и възможности на дизайна. Обикновено комплект от две ъглови детски легла с единични матраци (с размери около 190-200 см. и 80-90 см.) струва:

  • Комплект детски легла с механизъм за повдигане на матраците струва между 134  и 234 лв., като в тази цена не влизат матраците, но пък е включена удобна ракла за съхранение на спални завивки.
  • Цените за комплект ъглови детски легла с включени матраци и механизъм за повдигане пък могат да достигнат до 374 лв., в зависимост от материала и дизайна.

Виж още: Обръщане на прозорци – цени

Свързано:

Идеи за детска Детски легла – цени

Обзавеждането на стая за две деца изисква внимателно планиране с цел оптимално удачно разпределение на наличното пространство. В такъв случай родителите най-често залагат на удобни ъглови легла, който разполагат с допълнителна ракла или чекмеджета за съхранение на спалните завивки. По този начин по-голямата част от стаята остава свободна за поставянето на бюро, гардероб или модул за игра. В детската стая, която ви представяме, е приложено именно това решение. Тя разполага с практични ъглови легла от дърво, като между тях е поставен функционален телевизор. На пода пък откриваме мек килим в бяло, който смело контрастира на тъмните мебели и дюшеме, като дава достатъчно площ за игри и забавления за децата. За стените собствениците избират приятни зелени нюанси, които създават усещане за едно по-свежо и гостоприемно помещение. Дребните декоративни елементи в розово и лилаво пък вдъхват живот и настроение на семплата обстановка в детската.