Не подценявайте ключовата роля на завесите

Последна редакция на 19/04/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 1 764 пъти

До голяма степен атмосферата в едно помещение се повлиява от избора на завеси. Без излишни декорации, боядисаната в бяло стая на момиченцето ви ще заблести с едни нежно розови пердета на прозорците. И като внесете няколко елемента в същия цвят, декорацията на покоите на принцесата е завършена.
 
Дори и да решите, че стените в детската стая ще бъдат светли, те все пак се нуждаят от опитна ръка, за да бъдат боядисани. Не се колебайте да потърсите правилния майстор в нашия сайт. Пуснете безплатна заявка за проекта си и изберете точния изпълнител сред тези, които ще ви изпратят подробни необвързващи оферти. А след ремонта се заемете с декорация и подредба - с много внимание и любов, за да създадете идеалното кътче за игри, учене и спане на вашето дете.

Свързано:

Идеи за детска 5 сладки и евтини идеи как да внесете цвят и настроение в детската стая

Сивите тонове могат да се окажат добра основа за нежно излъчване във всяко помещение, в това число и в детската стая. Снимката, показана тук, представя средно голяма детска стая в съвременен стил, в която цялостната интериорна картина се случва именно на фона на сиви нюанси. Последните помагат на розовите акценти да изпъкнат още по-добре, в компанията на няколко бели елемента. Подът е застлан с бледо розов килим мек килим, а тръгвайки по него надясно стигаме до бебешко креватче, изработено с бяла рака и бели защитни решетки. Стената зад него е заета до малко над половината от височината си с бяла облицовка, каквато виждаме и под двата прозореца на стената отсреща, както и при самата отсрещна стена. Над облицовката стените са измазани и боядисани в сив цвят. На този сив фон виждаме и стенните декорации, над креватчето представени от цветна рисунка в бяла рамка, а между двата прозореца от бял рисунък върху стената. Под последния е поставена ниска бяла етажерка с открити рафтове, в които са подредени чисти чаршафи, хавлии и одеяла. Вляво от етажерката има мек кожен стол в кафяво-сив десен, а пред него е разположена малка кръгла бяла табуретка. Плътни розови завеси закриват наполовина двата прозореца.