Една напълно необичайна детска стая

Последна редакция на 29/03/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 3 238 пъти

Втората спалня, разбира се, е проектирана като детска стая. Какво по-артистично от цяла тебеширена дъска, вместо стена? Тук определено всяко дете би могло да играе с часове, развивайки въображението си. За да се оптимизира максимално пространството, но едновременно да се осигури комфорт, леглото представлява всъщност и диван, който лесно променя предназначението си, само като се махнат големите възглавнички, подредени отгоре. 

Всички тези артистични хрумвания вероятно вече са зародили много идеи в ума ви - реализирайте ги лесно с помощта на професионалистите близо до вас. Направете безплатна заявка за изпълнение на проект и ще получите конкурентни оферти от водещи компании в областта. Сравнете ги и вземете най-доброто решение за своя дом!

Свързано:

Идеи за детска Апартамент разгръща въображението с артистичния стил еклектика

Този колаж от две снимки ни показва средно голяма детска стая в еклектичен стил, обединяващ в себе си чисти геометрични форми от модерен стил със съвремие и традиционализъм. Необичаен е подходът в обзавеждането на точи детски кът, който първоначално, без внимателно вглеждане, може дори да се обърка със спалня или дневна. Поглед към пода обаче, където върху пода от естествен паркет и постлан върху него светло син правоъгълен килим, компания си правят две декоративни възглавнички със забавен шарен десен, ни връща в света на децата. Още от тези пъстри възглавнички, заедно с няколко различни по големина възглавници в графитено сив цвят забелязваме и върху дивана в дясната част на дясната снимка. Стената зад дивана е на стилизирани оранжеви лисици на бял фон. Над самия диван, който подобно на част от възглавниците върху него, е със сиво покривало, се вижда мрежеста основа, на която й липсва само дюшек, възглавници и завивки, за да се превърне в легло на втория етаж, до което се стига по черна тънка стълба. На стената до леглото има средно голям прозорец, закрит от полупрозрачни завеси, съответно бяла, бяла на малки квадратчета и небесно синя. Преминаваме към снимката вляво, където в огледалната врата бял гардероб се отразява сива мека мебел с още от веселите декоративни възглавнички и кафява стена на бели фигури. Зад гардероба се вижда вероятно най-интересният акцент от интериора в тази детска стая - стена, заета изцяло от тебеширена дъска, където всяко хлапе може да развихри въображението си.