Легло като кораб

Последна редакция на 25/04/2024 от Елица Мартинова
Източник | Видяно 1 732 пъти

Ето едно предложение, при което родителите са се опитали да внушат на децата си, че се намират в каюта на кораб. Може би забелязвате, че долното легло е по-голямо от това на втория етаж. Това е така, защото през деня децата играят заедно на него. А ако се чудите дали момичето, което спи на по-малкото легло, не се сърди, замислете се дали като малки и вие не сте искали винаги да сте на "втория етаж".

Всички идеи, които подбрахме за вас, представят по някоя симпатична и практична идея. Ако сте почерпили вдъхновение и искате да сътворите нещо уникално за вашите деца, не се колебайте да потърсите изпълнител на мебели по поръчка в списъка с регистрирани професионалисти в MaistorPlus. При нас ще откриете тяхно кратко представяне, както и мнения на предишни потребители, които са ползвали услугите им. Ако пък не ви се рови дълго, не губете време, а заявете проекта си безплатно, за да получите най-добрите условия за изпълнението му.

Свързано:

Идеи за детска Симпатични идеи за детска стая на близнаци

Ако сте си задавали въпроса дали е възможно стая за близнаци, да се побере на скромна площ, отговорът е пред вас. Всичко е въпрос на оптимално оползотворяване на наличното пространство, разумни цветови съчетания и избор на функционални мебели. На тази снимка е показана малка детска стая в съвременен стил, която би могла да бъде предназначена както за близнаци, така и за деца с малка разлика в годините. Обзавеждането в това момичешко царство логично се случва на фона на стени, боядисани в нежен нюанс на розовия цвят. Останалите цветови комбинации включват класическото черно и бяло, нарушено единствено от кафявия цвят, избран за периферията на големия килим, постлан на пода. В средната си част килимът е тъмно розов. Двуетажно легло, изработено от боядисана в бяло рамка, е предвидено за сладките сънища на хлапетата. Формата му наподобява кораб, а за това че долното легло е по-широко от горното по всяка вероятност си има основателна причина. От една страна то може да приюти още едно детенце, примерно гостенче, и така двуетажното легло става за трима. От друга страна по-голямото легло може да е място за детски игри през деня, където децата да си представят, че са в малка къщичка. И двете легла са с черно-бели розови покривала и декоративни възглавнички. Вдясно от леглото има ниско бяло шкафче, от лявата му страна е прозорецът със сива завеса на черни точки, пред който е оставено тъмно розово столче.