Стая за принцеси

Последна редакция на 29/03/2024 от Елица Мартинова
Източник | Видяно 1 399 пъти

Ако искате да придадете още по-голям чар в детската стая, облечете тавана в текстил с приказни шарки. Много момиченца си мечтаят да приличат на принцесите от приказките. Ако създадете приказна стая, ще помогнете да сбъднат желанията си.

Надяваме се, че сте се вдъхновили и развълнували от тези идеи. Дано да сме ви убедили, че таванът не е просто бялата част над стените, а може да участва активно в дизайна на всяко помещение. Ако сте се решили да придадете неповторим чар на вашия дом, боядисвайки таваните си в мечтани цветове, потърсете изпълнител на идеите си в списъка с професионалисти, регистрирани в MaistorPlus. Тук ще откриете кратко описание на работата им, портфолио и снимки. Ако желаете да подберете правилния човек според условията, които предлага за вашите идеи, заявете проект безплатно.

Свързано:

Идеи за детска Превърнете тавана на детската в измерение на сбъднатите мечти

Романтика по детски е напълно възможна, когато в стаята на своята малка принцеса поканите елементи от неостаряващия винтидж стил. На тази снимка ви показваме именно пример за средно голяма детска стая във винтидж стил, като последният е по-скоро със скандинавски прочит. Белият цвят е присъства в голяма степен в интериора, като започнем от стените, при немалка част от мебелите, постелката на пода, както и при оригинално изпълнения таван. Подът от тъмно кафяв естествен лакиран паркет помага на белотата в тази детска стая да се изяви още по-ясно. Пухкаво бяло килимче, наподобяващо облак, е постлано на пода точно пред детско легло, което само на пръв поглед е единично, и когато малката принцеса стане от сън, крачетата й докосват меката и топла материя. Изработеното в бели, красиво извити рамки детско легло крие своите изненади. При необходимост, има второ единично легло, което може да бъде издърпано изпод видимото отгоре и то също да приюти някоя малка дама в белите си завивки. Вдясно от функционалното легло има малък бял шкаф, а срещу него се вижда част от по-голям сив шкаф, вероятно скрин, върху който е поставена голяма лампа. В ъгъла, вдясно от сивия шкаф, е разположен красив широк стол с бели рамка и крака и мека седалка. Над него е окачена средно голяма цветна картина, а още една картина виждаме над леглото. През средно голям прозорец, полузакрит с щора от кариран плат, под който е поставен нисък кафяв дървен шкаф, се виждат върховете на вечно зелени дървета. Поглед нагоре ни разкрива таван, украсен с надиплен бял плат на сини точки. От центъра му се спуска златисто осветително тяло.