Осветлението в детската

Последна редакция на 29/03/2024 от Елица Мартинова
Източник | Видяно 1 473 пъти

Когато говорим за устойчиво развитие, много важен е и въпросът за осветлението в помещението. Може би най-удачно би било да инсталирате в детската стая LED-осветление с няколко степени. Различните режими на работа ще дадат възможност на детето ви да използва енергията пълноценно, в зависимост от това дали учи, чете, играе или спи.

Надяваме се, че еко съветите за стаята на вашето дете ще ви бъдат от полза, а може би и за цялото обзавеждане на дома ви. Ако ви предстои ремонт, не се колебайте да потърсите своя изпълнител сред регистрираните в MaistorPlus. В сайта ще откриете мнения и рейтинг за предишни проекти на майсторите. Ако имате конкретна идея и търсите кой да я осъществи, можете да заявите проекта си безплатно, така че да получите най-добрите условия.

Свързано:

Идеи за детска 6 еко съвета за детската стая

Осветлението в детската стая е сред най-важните елементи, на които е препоръчително да се обърне внимание. То оказва пряко влияние върху здравето на детето, способността и желанието му да възприема и усвоява нови знания, както и върху цялостната му активност. На тази снимка ви показваме нощния изглед на една малка детска стая в съвременен стил, в чието обзавеждане е заложено на страстта на малкия обитател към автомобилите. Последната проличава още с избора на детско легло. Видимо е, че то е направено по поръчка, рамката и таблото му са изработени така, че общият вид на леглото да извиква асоциации с червен спортен автомобил, а сред светло сивите и червените му завивки сгушеното хлапе най-вероятно сънува как става шампион на Формула 1. Вляво от леглото се вижда малка част от шкаф с червени врати и бял плот, върху който са поставени средно голям цветен глобус и ефектна нощна лампа, осигуряваща ефектно деликатно осветление. Любопитно при тази нощна лампа е, че реално прожектира картинка с червена и синя кола, в компанията на зелени дръвчета, всички обрамчени в бял облак. Край него, в по-затъмнените части на иначе светлите стени, се забелязват различни стенни декорации, поставени в бели рамки картини или снимки. Вдясно от леглото се откроява ниска червена етажерка с три открити рафта, а над нея има средно голям прозорец с венециански щори.