Детско легло Мечо Пух

Последна редакция на 25/04/2024 от Павлина Георгиева

Любимецът на малки и големи, Мечо Пух, може да бъде свежо и оптимистично допълнение към детската стая. Дори само да изберете завивки за детското легло и калъфки за възглавниците с прочутия герой на Алън Милн и приказката ще оживее.

Вижте още: Къщата на семейство Флинстоун

Вероятно поне едно от тези детски легла ви е вдъхновило да планирате ремонт на детската стая. За да бъдете доволни е важно да се обърнете към добър интериорен дизайнер, който да се съобрази с вашите желания и потребности, но и с вашия бюджет. Пуснете безплатна заявка в MaistorPlus, сравнете оферти от професионалисти, запознайте се с оценките и отзивите, които потребители на платформата са оставили за тях и се спрете на най-подходящия за вас!

Свързано:

Идеи за детска Детски легла, вдъхновени от приказките

Колкото повече Мечо Пух в завивките и възглавниците на детското легло, толкова повече Мечо пух в детската стая. На тази максима е подчинена симпатичната детска, която разглеждаме на показаната тук снимка. Прочутият герой от любимата приказка буквално е превзел детското легло, придавайки му весел и приветлив вид. Той е там като сюжет върху меката, преливаща извън пределите на матрака, та чак до пода, завивка, повтаря се и върху калъфката на възглавницата, дори още по-усмихнат. Ако се вгледаме по-внимателно в интериора на тази средно голяма детска стая в съвременен стил, и насочим вниманието си в пространството над леглото, ще видим, че приказното пътешествие с героите на Мечо Пух продължава и върху светло кафявата стена там. От цветни рисунки ни посрещат добре познатите Прасчо, Тигъра е вечно мърморещото магаренце Йори, което все пак е успяло леко да се усмихне за портрета. Килимът в детската също е в различен нюанс на светло кафявото и по него се търкаля цяла армия от цветни топки. Две бели кръгли масички също са част от обзавеждането, като по-ниската е вдясно от леглото, украсена с букет от слънчогледи, а по-високата е в долния десен ъгъл, до един от двата високи прозореца, а на плота й забелязваме полупрозрачна саксия с розови орхидеи.