Вашата стена от палети е готова

Последна редакция на 28/03/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 1 938 пъти

Ето че не след дълго, палетното ви начинание е завършено. Ако желаете, можете и да лакирате палетите. А след това е време да поканите гостите си и да се похвалите със сръчността си.

За повече идеи и бързо изпълнение на вашия проект за освежаване на дома можете да потърсите подходящ дърводелец или интериорен дизайнер. Пуснете заявка в MaistorPlus и ще получите възможността да сравните няколко оферти, отправени специално към вас, да разгледате профилите на професионалистите и оставените за тях оценки за предишната им работа.

Свързано:

Идеи за детска Как да си направим стена от палети

Представяме на вашето внимание средно голяма детска стая в еклектичен стил, в която уютът се е настанил трайно с помощта на елементите от дърво, умело съчетани с останалите акценти в интериора. Поглеждаме първо към тъмно кафяв под, върху който откриваме син правоъгълен килим. По средата му е разположена ниска секция със странични стени и чекмеджета, изработени от много светло дърво, която същевременно играе ролята и на игрална маса. Плотът ѝ е тъмно кафяв, почти черен и върху него можем да видим как се разиграва морски шах с червени фигурки. До шаха забелязваме цветна рисунка в компанията на цветни моливи в кутия. Близо до масичката-секция са поставени два червени стола. До бяла стена, отляво, ни очаква голям мрежест кош с бяла подплата, който е пълен с плюшени играчки. Над него върху правоъгълно корково табло са поставени различни надписи, ленти и рисунки. Ако застанем срещу коша с играчките, вляво от него ще ни се падне компактно ученическо бюро от тъмно дърво, над което има открит светъл дървен рафт и стенен часовник. Правим завой наляво и стигаме до стена, облицована с дъски от палети, каквато можем да си направим и сами, особено ако се запознаем с цялата статия, част от която е настоящата снимка. Пред стената е позиционирано детско легло на два етажа. При стената отдясно забелязваме средно голям прозорец с бяла дограма и синя щора, под който е разположено бюро със светъл дървен плот и тъмни рафтове под него. В близкия дене ъгъл ни очаква висок тъмно кафяв тъмен дървен скрин с дълбоки квадратни чекмеджета.