Светлини, чистота и атмосфера в малкия ви двор

Градина, тераса и двор Градина

Светлината е изключително важна както през ден я, така и през нощта. Макар и да се крием от слънчевите лъчи, това по никакъв начин не означава, че бихме се радвали на пълния мрак. Затова си подсигурете поне малка частица от двора, върху която да не падат сенки от дървета, къщи, чадъри и тенти. А за тъмните часове поставете достатъчно осветителни тела.

  • Най добре е и да са по-интересни и приглушени, за да спомагат за романтичната и приказна атмосфера. Можете да използвате и такива, които работят със слънчева енергия, за да спестите и разходите за електричество.
  • За приятната екстериорна обстановка ще спомогне и хубава музика, за която са достатъчни няколко обикновени тонколони, а дори и старо радио.
  • Не забравяйте и да чистите редовно, защото външните пространства се цапат още по-бързо от вътрешните. А ако сте в близост до улица, прахолякът ви е гарантиран. За да се чувствате комфортно и спокойно да се отдадете на релакс, трябва всичко да е чисто и подредено.

Ако смятате, че се нуждаете от професионална помощ, за да постигнете всичко това, регистрираните в MaistorPlus ландшафтни дизайнери винаги са готови да ви помогнат. Вие само заявете проекта си и в кратки срокове ще получите оферти от доказани професионалисти, които да сравните и да изберете най-удачното според вас предложение. 

Намерете изпълнители в следните категории:

Боядисване Ремонт на баня Озеленяване Виж всички