Формула за щастие - открита тераса, красива гледка и изба, пълна с отбрани вина

Последна редакция на 19/04/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 1 413 пъти

Разглеждайки в детайли тази удивителна къща в африкански стил, не можем да подминем и просторната тераса, с която тя разполага. Гледката навън е наистина прекрасна – безкрайни зелени полета и онази забележителна красота на дивата природа, която сякаш забавя изцяло ритъма на забързания ни начин на живот. Идеята на дизайнерите е да създадат кътче за отмора навън, където собствениците да могат да се наслаждават на заобикалящата ги среда с чаша вино в ръка. За целта част от къщата е преобразена в уникална изба, предоставяща богат избор от подбрани вина. И това, ако не е мечтаният дом, в който да прекараме спокойните вечери след края на работния ден!

Професионална помощ за качественото реализиране на всеки архитектурен проект ще получите от опитните професионалисти! Запознайте се с техните профили и оферти напълно безплатно, като заявите проект в MaistorPlus!

Свързано:

Страхотно жилище, отдадено на удивителния африкански стил в интериора

Малко съвременни домове могат да се похвалят със собствена изба, пълна с отбрани сортове вино. Това забележително жилище обаче доказва, че за модерния дизайн няма невъзможни неща и ни представя един страхотен начин да усвоим мазето на своята вила или къща в провинцията. За целта към най-ниския етаж на къщата е изградено устойчиво стълбище, в чиято основа стои дървена конструкция, подкрепена от здрави метални парапети. Подобно на стълбището, което свързва първия и втория етаж, това също разполага със здрави дървени стъпала и меки килимчета, редуващи бяло и черно. По този начин красивият контраст между двата цвята присъства елегантно не само в дневната, но и семпло се прокрадва във всички други помещения, включително избата. Тя от своя страна разполага с хладна, но изключително практична подова настилка, която е и много лесна за почистване и поддръжка. Друго впечатляващо кътче в дома е просторната отворена тераса, която разкрива невероятна гледка към необятната природа навън. Изходът към терасата е разположен в близост до трапезарията, така че след вечеря собствениците могат да релаксират на дървените столове отвън. Те от своя страна допълват перфектно облика на терасата, която е покрита изцяло с дърво. Именно този материал олицетворява близката връзка на дома с природата.