Изградете прованс кът в градината си

Последна редакция на 23/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 991 пъти

Имате стари столове, лейки, саксии, сандъчета? Не ги изхвърляйте. Пуснете въображението си в действие и ги направете главни герои във вашата градинска, провансалска приказка. За да направите прованс кът, ще са ви необходими:

  • Място, което да обособите. Не е нужно да е много голямо. Може да е мъничко кътче, което да блести в двора ви с очарованието си;
  • Няколко столчета. По възможност със състарен ефект. Върху тях може да поставите цветя. Лавандулата е перфектен избор;
  • Маса, върху която да поставите декоративни елементи;
  • Няколко стари лейки, който да използвате за аранжиране на мястото. Ако не разполагате с такива, то съвсем спокойно може да купите от някоя железария.
  • Стари саксии, в които да засадите цветя. В случай че нямате стари саксии, може да купите нови, които да бъдат в духа на Прованс. В почти всички големи вериги за градинарство могат да ви предложат много красиви варианти.

Не се чудете, а превърнете градината си в малък рай, с дъх на Прованс. Специалистите по озеленяване, регистрирани в MaistorPlus винаги са насреща, за да ви подават ръка по пътя в сбъдване на вашите градински мечти. Направете заявка, напълно безплатно, и в отговор ще получите оферти, които да сравните. Преценете коя е най-удачната за вас, като предварително разгледате профилите на кандидатствалите изпълнители, в които можете да откриете и оставени отзиви от предишни клиенти.

Свързано:

Идеи за градина Как да постигнем провансалски полъх в градината