Счупеното невинаги носи щастие

Последна редакция на 20/04/2024 от Диана Маркова
Източник | Видяно 795 пъти

Съблюдавайте тялото на вашата водна приказка за пукнатини и увреждания. Те могат да се появят в следствие на различни причини – резки промени в температурата на околната среда, немного добро качество на водата, износване и т.н.

Важно е да проверявате редовно за следи от повреда във водната инсталация. Когато откриете белег от ерозия или някакво друго нарушаване на целостта, действайте бързо. Залепете цепнатината или запълнете пукнатото място с подходящ за целта материал – силикон, цимент, лепило или каквото друго е нужно.

В случай че се затруднявате с приспособяването на водното съоръжение към условията във вашата градина, или нещо в поддръжката ви убягва, доверете се на специалистите по озеленяване, регистрирани на MaistorPlus. Те познават добре градинските тайни и са готови да реагират с безплатен оглед или просто среща. Заявете проект още сега – напълно безплатно е и ви дава възможност да сравните оферти, както и предварително да разгледате профилите на кандидатствалите изпълнители, за да вземете оптимално решение с кого бихте работили. 

Свързано:

Идеи за градина Спиращите дъха водни инсталации в 5 бързи съвета