Водата е извор на стил и наслада

Последна редакция на 24/04/2024 от Диана Маркова
Източник | Видяно 1 017 пъти

Някои от нас имат изключително силна връзка с водата и дори самото й съзерцаване ги прави щастливи. За повечето хора тихият ромон на бистра вода и нейното сливане с флората представлява едно от най-успокояващите и зареждащи неща. А че живителната течност е извор на хармония и баланс, важи за всички.

  • Не се страхувайте да проявите смелост и да пожелаете разкошен фонтан или красив градински водопад. Във формата на мини басейн, етажиран или извиращ – водният кът е обещание за много удовлетворяващи мигове в градината.
  • Може да устроите водно съоръжение на покривната градина с помощта на малко повече усилия и технически умения. Необходимо е да съобразите основния материал на конструкцията, помпата и включването към електрическата инсталация.

Преди да притъпите към устройване на градина на покрива, се допитайте до специалист по ремонт на покриви от базата на MaistorPlus. Заявката на проект от своя страна е безплатна и ви гарантира успешно решаване на всички въпроси, свързани с вашето ново място за релакс. Или за работа – вие решавате. В отговор на заявения от вас проект ще получите оферти от няколко изпълнители, които да сравните, за да се спрете на най-доброто решение за вас. 

Свързано:

Идеи за градина 5 съвета за съвършената градина на покрива