Хамакът е един от най-оригиналните и лесни за осъществяване идеи!

Градина Източник

Хамаците са едни от най-предпочитаните за почивка и релакс люлеещи се придобивки за дома. А също така украсяват двора или градината ви. Възможностите да изключително много. Можете например да го завържете между две по-стабилни дървета или елегантно окачен на масивна основа. Имайте предвид, че подвижният дизайн е много по-удобен избор. Така лесно може да премествате хамака си от двора в градината или под верандата при дъждовно време, а защо да не го вземате със себе си при семейна почивка сред природата. Единственото неудобство е, че изработването на стойката е по-сложната част. Но за целта може да получите помощ от приятел.

  • Не забравяйте и идеята да закачите своята платнена люлка на една или две монтирани куки, посредством медни обръчи например.
  • При избора на типа плат имайте предвид, че са подходящи както различни видове текстил, така и устойчиви, здрави мрежи.

Ако са ви харесали идеите с различни вариации за градинска люлка, но нямате възможност да ги осъществите сами, винаги можете да разчитате на регистрираните в платформата ни майстори за изработването на мебели. Изпратете своя проект, напълно безплатно, и ще получите оферти, които да сравните. В профилите на кандидатствалите изпълнители ще можете да видите техните сфери на дейност, рейтинг, както и препоръки от предишни клиенти. Сами решавате дали да наемете някого, а след извършване на възложеното от вас споделяте оценката си в сайта на MaistorPlus. 

Намерете изпълнители в следните категории:

Боядисване Ремонт на баня Озеленяване Виж всички