Вместо да изхвърлите ненужните предмети в коша, преобразувайте ги в красиви декоративни елементи!

Последна редакция на 19/04/2024 от Розалинa Думанова
Източник | Видяно 2 291 пъти

Всяка нужна и ненужна вещ е годна за декор. От какво зависи преобразяването й? Единствено и само от вашата креативност!

  •       Повредени полилеи се превръщат в цветарници.
  •       Старите варели оживяват.
  •       А защо не изрисувате оградата – определено ще внесете настроение!
  •       Украсете всичко, което не ви трябва – чайници и чаши, скъсани обувки, счупени чадъри, неработещи часовници и пр. А след това открийте и правилното място на всеки един елемент.

Бъдете артистични, експериментирайте и не спирайте да търсите нови идеи. Позволете на специалистите от MaistorPlus да ви помогнат и бъдат плътно до вас. И нека заедно създадем градината, за която винаги сте си мечтали.

Свързано:

Идеи за градина Нека процесът „Декорация на градината“ вземем в свои ръце!

Нека подробно разгледаме този колаж от шест снимки. Всички елементи са части от декора, изработени от различни материали, концепцията им е изключително интересна и нестандартна, а цветовете са водещи. На голямата централна снимка, на фокус е един стар варел, преобразен в закачливо лице с приветлива усмивка и големи черни очи. Горе вдясно е разположен класически полилей-цветарник. Под него мястото е заето от няколко бутилки със зелен цвят, които са приспособени като осветителни тела. Висящи са и разсейват зелена светлинна феерия в атмосферата.Непосредствено под тях виждаме дълга ограда, изработена изцяло от дърво в тъмно кафяв нюанс, а на разни разстояние са окачени стари-боядисани тенекии със засадени цветя. Ако имате нужда от поставки за чаши върху градинската маса, то следващата снимка вляво е точно за вас. Изработени са от класически джапанки в различни цветове. И последното предложение или първо от ляво на дясно в долната част на колажа е най-интересното попадение - стари дънки в класически син цвят, ипълни с пясък, позиционирани върху градински стол, прибрани в жълти ботуши, а изненадата е цветето, засадено в тях - изумително!