Вдъхнете нов живот в обикновените саксии

Последна редакция на 20/04/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 2 063 пъти

Какво по-хубаво от това да се снабдите с необходимите материали и да започнете един свой собствен проект за декорация в градината, който по-късно ще ви носи удовлетворение и наслада за окото? Ето две чудесни и забавни идеи, първата от които можете да изпълните заедно с децата:

  • За представения отляво проект ви два големи контейнера, бои и любимо растение за посаждане. Първо боядисайте контейнерите в любим цвят, след това им нарисувайте симатични личица, а накрая посадете цвете в тях. Можете да им бучнете по някое чадърче или друг допълнителен елемент по ваш избор.
  • Дясната снимка представя не по-малко забавна идея за направата на градински човек от саксии. Трябват ви няколко големи за тялото и няколко малки саксии за крайниците. Сложете го седнал върху нещо или изправен до стената, а може би подпрян на стълба - това зависи от вас и количеството фантазия, с което разполагате.

Свързано:

Идеи за градина Почерпете вдъхновение за фантастична декорация в градината

Ако искате наистина оригинална декорация в градината – тези идеи са изключително подходящи за вас. Време е да вдъхнете живот в обикновените саксии! Отляво виждате два високи кръгли контейнера, боядисани и изрисувани със симпатични личица. В тях са посадени красиви цветя, а за още повече цвят и чар отгоре са им бучнати две чадърчета. Вие можете да приложите и много други идеи, например да им завържете шалчета, да забучите изкуствени пеперудки или пък соларни лампи. Дясната снимка представя един изключително интересен градински проект – човек от саксии. Снабдете се с малко повече търпение, въображение и инструменти, за да го изпълните. Също така ще ви бъдат необходими 3 големи саксии, с които да оформите тялото, както и няколко по-малки, за да направите от тях крайниците като вие сами можете да изберете колко дълги да бъдат те. Можете също така да сложите саксиеният човек да седне върху нещо, като например в случая – върху дървено колело, или да се подпре на стълба, до стената, или просто да седне в пръстта сред растенията.