Лятната зона отблизо

Последна редакция на 24/04/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 831 пъти

Трули къщичката в провинция Остуни разполага и с прекрасна лятна зона. Тя представлява кубична постройка, долепена до каменната, и е с изцяло стъклени стени и покрив. Достъпът до нея става директно през кухнята и всичко вкусно, приготвено там, бързо и лесно може да се сервира. Специфичен чар на тази част от дома добавя голямото маслиново дърво, което надвесва клоните си над обособеното кътче за похапване.

Вижте и своите проекти за интериор на дома си успешно реализирани, като се свържете с доказаните специалисти в платформата на MaistorPlus. Направете безплатна заявка още сега и до 24 часа ще получите атрактивни оферти. Проучете ги внимателно, разгледайте бизнес страниците на кандидатствалите изпълнители. Сами решавате дали и кого да поканите на оглед, като можете да се запознаете и с оценки от предишни клиенти. Наемате кандидата, който най-добре разбира вашите желания, съобразявайки се със собствените си бюджет и време.

Свързано:

Идеи за градина Очарование от камък и стъкло сред маслинови дръвчета в италианската провинция

Всяка къща става още по-очарователна и привлекателна за гости, когато разполага със специална лятна зона. А тази, която ви представяме на колажа от две снимки тук, е точно такава. Тя е част от уникална трули къща, намираща се в провинция Остуни, Италия. За построяването на въпросната къщичка основно са използвани два строителни материала - камък и стъкло. В каменната част а помещават основните стаи за живеене като кухня, спални и баня. По-цялостно нея можете да видите на дясната снимка. Лятната зона се намира под стъклен куб, чиито стени и таван тук не се виждат. Собствениците са я обзавели с правоъгълна маса с метални крака и светъл дървен плот. Около нея са подредени прозрачни и кафяви пластмасови столове за хранене. Трапезата е сложена, виждаме кана и чаши на нея. Остава да се сервират вкусните изкушения, които бързо ще намерят пътя си дотук, защото лятната зона е точно на един от изходите на кухнята. Ако погледнете снимката отляво, ще видите, че в левия ѝ близък ъгъл се забелязва част от дебелото стъбло на дърво. Това е една от тринадесетте маслинени дръвчета, които са също част от имота. Именно маслинови клонки забелязваме в горната част и на двата кадъра. Подът на лятната зона е направен от камък, а в непосредствена близост до него има поляна с ниско окосена зелена трева.